This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216275%3A25310%2F04%3A00001986%21RIV08-GA0-25310___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n20http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216275%3A25310%2F04%3A00001986%21RIV08-GA0-25310___
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl Determination of substances with amino-group in food with RP - HPLC method with 1,2 - NBI - SO2Cl Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl
dcterms:title
Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl Determination of substances with amino-group in food with RP - HPLC method with 1,2 - NBI - SO2Cl
skos:prefLabel
Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl Determination of substances with amino-group in food with RP - HPLC method with 1,2 - NBI - SO2Cl
skos:notation
RIV/00216275:25310/04:00001986!RIV08-GA0-25310___
n3:strany
237-240
n3:aktivita
n13:P
n3:aktivity
P(GA203/02/0023)
n3:dodaniDat
n20:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n10:2731924 n10:2804417 n10:1966960 n10:3556468
n3:druhVysledku
n16:D
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
587818
n3:idVysledku
RIV/00216275:25310/04:00001986
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
HPLC -RP; food; 1,2 - NBI - SO2Cl
n3:klicoveSlovo
n9:HPLC%20-RP n9:food n9:1 n9:2
n3:kontrolniKodProRIV
[4A81167B1FF6]
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
XXXV. Syposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n4:CB
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:projekt
n11:GA203%2F02%2F0023
n3:rokUplatneniVysledku
n20:2004
n3:tvurceVysledku
Beňová, B. Královský, Josef Štěpánek, M. Táborská, Soňa Bunčeková, Simona Adam, Martin
s:numberOfPages
4
n8:hasPublisher
Výzkumný ústav pedagogický v Praze
n17:isbn
80-902671-8-1
n6:organizacniJednotka
25310