This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n3http://localhost/temp/predkladatel/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216275%3A25310%2F04%3A00001347%21RIV08-MSM-25310___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216275%3A25310%2F04%3A00001347%21RIV08-MSM-25310___
rdf:type
skos:Concept n10:Vysledek
dcterms:description
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
dcterms:title
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic
skos:prefLabel
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
skos:notation
RIV/00216275:25310/04:00001347!RIV08-MSM-25310___
n4:strany
144
n4:aktivita
n9:Z n9:P
n4:aktivity
P(GA203/02/0023), Z(MSM 253100002)
n4:dodaniDat
n16:2008
n4:domaciTvurceVysledku
n11:9403515 n11:7862105 n11:7035411 n11:3777111
n4:druhVysledku
n17:D
n4:duvernostUdaju
n12:S
n4:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
573822
n4:idVysledku
RIV/00216275:25310/04:00001347
n4:jazykVysledku
n18:cze
n4:klicovaSlova
Lactic acid bakteria; yogurth; storage stability
n4:klicoveSlovo
n15:storage%20stability n15:Lactic%20acid%20bakteria n15:yogurth
n4:kontrolniKodProRIV
[535FA2FEAB74]
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
23. kongres Čs. společnosti mikrobiologické
n4:obor
n13:CB
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:projekt
n19:GA203%2F02%2F0023
n4:rokUplatneniVysledku
n16:2004
n4:tvurceVysledku
Zachová, Iveta Červenka, Libor Pejchalová, Marcela Vytřasová, Jarmila Krátká, L.
n4:zamer
n14:MSM%20253100002
s:issn
0009-0646
s:numberOfPages
1
n20:hasPublisher
Českoslovenká společnost mikrobiologická
n3:organizacniJednotka
25310