This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16https://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216275%3A25310%2F03%3A00000929%21RIV08-MSM-25310___/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216275%3A25310%2F03%3A00000929%21RIV08-MSM-25310___
rdf:type
n3:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method
dcterms:title
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
skos:prefLabel
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
skos:notation
RIV/00216275:25310/03:00000929!RIV08-MSM-25310___
n4:strany
211
n4:aktivita
n15:Z
n4:aktivity
Z(MSM 253100002)
n4:dodaniDat
n11:2008
n4:domaciTvurceVysledku
n6:2731924 n6:3556468 n6:8088462 n6:2804417 n6:3799794
n4:druhVysledku
n19:D
n4:duvernostUdaju
n14:S
n4:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
628648
n4:idVysledku
RIV/00216275:25310/03:00000929
n4:jazykVysledku
n17:cze
n4:klicovaSlova
Water content; Karl Fischer titration method; foodstuffs
n4:klicoveSlovo
n10:Karl%20Fischer%20titration%20method n10:Water%20content n10:foodstuffs
n4:kontrolniKodProRIV
[CEC3F21CFEEB]
n4:mistoVydani
CZ
n4:nazevZdroje
Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n4:obor
n18:CB
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n4:pocetTvurcuVysledku
6
n4:rokUplatneniVysledku
n11:2003
n4:tvurceVysledku
Adam, Martin Táborská, Soňa Královský, Josef Ventura, Karel Eisner, Aleš Krumniklová, P.
n4:zamer
n5:MSM%20253100002
s:numberOfPages
1
n20:hasPublisher
CR
n16:isbn
80-902671-6-5
n13:organizacniJednotka
25310