This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216224%3A14510%2F13%3A00079756%21RIV15-MSM-14510___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216224%3A14510%2F13%3A00079756%21RIV15-MSM-14510___
rdf:type
n11:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Předložená práce přináší informace ohledně stravování civilních osob a vojáků z povolání. Dotazníkovou metodou byly zjišťovány stravovací zvyklosti civilních a vojenských zaměstnanců a studentů Vysoké vojenské školy pozemního vojska ve Vyškově v České republice. U osob zahrnutých do tohoto průzkumu byly změřeny základní antropometrické parametry, jako jsou tělesná hmotnost, tělesná výška, z uvedených hodnot byl vypočítán body mass index (BMI). Dále tyto osoby odpovídaly na otázky týkající se jejich stravovacích zvyklostí v anonymním dotazníku. There was carried out the survey of eating habits of professional soldiers and civilian employees of the Military University of Ground Forces in Vyškov (Czech Republic). The goal of the survey was to find out whether employees of the Czech Army have proper eating habits and whether they follow the principles of correct nutrition when choosing food. Data regarding eating habits were obtained by questionnaire that was compiled by the Department of economics and nutrition hygiene of the Military University of Ground Forces. A survey included students of the Military University, Economics of Defence of the republic (33 respondents), their teachers – soldiers (32 respondents) and civilian employees (20 respondents). Basic anthropometric parameters were surveyed on the respondents: body weight, stature, body mass index (BMI) was calculated from these values. Předložená práce přináší informace ohledně stravování civilních osob a vojáků z povolání. Dotazníkovou metodou byly zjišťovány stravovací zvyklosti civilních a vojenských zaměstnanců a studentů Vysoké vojenské školy pozemního vojska ve Vyškově v České republice. U osob zahrnutých do tohoto průzkumu byly změřeny základní antropometrické parametry, jako jsou tělesná hmotnost, tělesná výška, z uvedených hodnot byl vypočítán body mass index (BMI). Dále tyto osoby odpovídaly na otázky týkající se jejich stravovacích zvyklostí v anonymním dotazníku.
dcterms:title
Eating habits of civil workers and soldiers of army of the Czech Republic Stravovací zvyklosti civilních pracovníků a vojáků v Armádě České republiky Stravovací zvyklosti civilních pracovníků a vojáků v Armádě České republiky
skos:prefLabel
Stravovací zvyklosti civilních pracovníků a vojáků v Armádě České republiky Stravovací zvyklosti civilních pracovníků a vojáků v Armádě České republiky Eating habits of civil workers and soldiers of army of the Czech Republic
skos:notation
RIV/00216224:14510/13:00079756!RIV15-MSM-14510___
n3:aktivita
n14:I
n3:aktivity
I
n3:dodaniDat
n10:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n7:7729308 n7:4938836
n3:druhVysledku
n4:O
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
108165
n3:idVysledku
RIV/00216224:14510/13:00079756
n3:jazykVysledku
n12:cze
n3:klicovaSlova
clerks; students; officers; eating habits; portion of meal; fruit; vegetables
n3:klicoveSlovo
n8:officers n8:fruit n8:eating%20habits n8:vegetables n8:portion%20of%20meal n8:clerks n8:students
n3:kontrolniKodProRIV
[53911B9F0260]
n3:obor
n15:FM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2013
n3:tvurceVysledku
Juříková, Jana Šitinová, Martina
n9:organizacniJednotka
14510