This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027162%3A_____%2F07%3A8P000469%21RIV08-MZE-00027162/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027162%3A_____%2F07%3A8P000469%21RIV08-MZE-00027162
rdf:type
n3:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The aim of this study was to compare microscopic methods applicable for detection of soy protein in heated meat products. We have chosen histochemical and immunohistochemical methods and for the comparison we have used reference ELISA method. In our microscopic methods comparison immunohistochemival assesement appeared to be more sensitive than histochemical methods. Whereas the results were comparable to usual ELISA method. Cílem studie bylo srovnat mikroskopické metody vhodné pro detekci sójových proteinů v tepelně opracovanách masných výrobcích. Byly srovnány metody histochemické, imunohistochemické a ELISA. Imunohistochemická metoda vykazovala vyšší citlivost než metoda histochemická a byla srovnatelná s metodou ELISA. Cílem studie bylo srovnat mikroskopické metody vhodné pro detekci sójových proteinů v tepelně opracovanách masných výrobcích. Byly srovnány metody histochemické, imunohistochemické a ELISA. Imunohistochemická metoda vykazovala vyšší citlivost než metoda histochemická a byla srovnatelná s metodou ELISA.
dcterms:title
Srovnání mikroskopických metod u tepelně opracovaných masných výrobků se zaměřením na průkaz sójové bílkoviny Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných masových výrobkoch so zameraním na dokaz sójovej bielkoviny Comparison of microscopic methods using heated meat products focussed on soybean protein proof
skos:prefLabel
Comparison of microscopic methods using heated meat products focussed on soybean protein proof Srovnání mikroskopických metod u tepelně opracovaných masných výrobků se zaměřením na průkaz sójové bílkoviny Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných masových výrobkoch so zameraním na dokaz sójovej bielkoviny
skos:notation
RIV/00027162:_____/07:8P000469!RIV08-MZE-00027162
n4:strany
123-127
n4:aktivita
n9:P
n4:aktivity
P(1B53004)
n4:dodaniDat
n15:2008
n4:domaciTvurceVysledku
n8:3172643 n8:1226533 n8:9338519 n8:5162823
n4:druhVysledku
n20:D
n4:duvernostUdaju
n12:S
n4:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
442431
n4:idVysledku
RIV/00027162:_____/07:8P000469
n4:jazykVysledku
n18:sla
n4:klicovaSlova
immunohistochemistry; soy proteins; identification
n4:klicoveSlovo
n11:immunohistochemistry n11:identification n11:soy%20proteins
n4:kontrolniKodProRIV
[E3C7A849429B]
n4:mistoKonaniAkce
VFU Brno
n4:mistoVydani
VFU Brno
n4:nazevZdroje
XXXVII. Lenfeldovy a Hoklovy dny- konference o hygieně a technologii potravin
n4:obor
n14:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:projekt
n16:1B53004
n4:rokUplatneniVysledku
n15:2007
n4:tvurceVysledku
Tremlová, Bohuslava Pospiech, Matej Randulová, Zdenka Renčová, Eva
n4:typAkce
n7:CST
n4:zahajeniAkce
2007-01-01+01:00
s:numberOfPages
5
n13:hasPublisher
Vetrinární a farmaceutická univerzita Brno
n19:isbn
978-80-7305-024-5