This HTML5 document contains 35 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F98%3A00000173%21RIV%2F1999%2FMZE%2FM04009/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n4http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F98%3A00000173%21RIV%2F1999%2FMZE%2FM04009
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:title
Changes in Technological Properties of Lactococcal Starters I. Sacrose Fermentation and Exopolysacharide Production by Strain Lactococcus lactis Subsp. Lactis 347 Změny v technologických vlastnostech laktokokových mlékařských kultur I. fermentace sacharózy a tvorba exopolysacharidů kmenem Lactococue lactis subsp. lactis 347 Změny v technologických vlastnostech laktokokových mlékařských kultur I. fermentace sacharózy a tvorba exopolysacharidů kmenem Lactococue lactis subsp. lactis 347
skos:prefLabel
Changes in Technological Properties of Lactococcal Starters I. Sacrose Fermentation and Exopolysacharide Production by Strain Lactococcus lactis Subsp. Lactis 347 Změny v technologických vlastnostech laktokokových mlékařských kultur I. fermentace sacharózy a tvorba exopolysacharidů kmenem Lactococue lactis subsp. lactis 347 Změny v technologických vlastnostech laktokokových mlékařských kultur I. fermentace sacharózy a tvorba exopolysacharidů kmenem Lactococue lactis subsp. lactis 347
skos:notation
RIV/00027022:_____/98:00000173!RIV/1999/MZE/M04009
n5:strany
350
n5:dodaniDat
n9:1999
n5:domaciTvurceVysledku
n8:4971728
n5:druhVysledku
n11:C
n5:duvernostUdaju
n12:S
n5:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
790958
n5:idVysledku
RIV/00027022:_____/98:00000173
n5:jazykVysledku
n14:cze
n5:klicovaSlova
technological properties,exopolysacharid,sacrose,fermentation
n5:klicoveSlovo
n6:sacrose n6:fermentation n6:exopolysacharid n6:technological%20properties
n5:kontrolniKodProRIV
[62814ED91C7C]
n5:mistoVydani
Hradec Králové
n5:nazevEdiceCisloSvazku
1998
n5:nazevZdroje
Sborník 21.mezinárodního kongresu Čs. společnosti mikrobiologické s m.úč.
n5:obor
n7:GM
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n5:pocetTvurcuVysledku
2
n5:rokUplatneniVysledku
n9:1998
n5:tvurceVysledku
Jičínská, E. Erban, Vladimír
s:numberOfPages
2
n4:hasPublisher
Čs.společnost mikrobiologická