This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000440%21RIV14-MZE-00027022/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000440%21RIV14-MZE-00027022
rdf:type
n8:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Tato práce je zaměřena na charakterizaci některých vyselektovaných bakteriálních izolátů z fermentovaných směsných zeleninových šťáv z hlediska potenciální tvorby mannitolu ve spojitosti s jejich homofermentativními, resp. heterofermentativními vlastnostmi. This study was focused on characterization some selected microbial isolates from fermented mixed vegetable juices from the point of view of potential mannitol production in the relation with their homofermentative or heterofermentative properties. Tato práce je zaměřena na charakterizaci některých vyselektovaných bakteriálních izolátů z fermentovaných směsných zeleninových šťáv z hlediska potenciální tvorby mannitolu ve spojitosti s jejich homofermentativními, resp. heterofermentativními vlastnostmi.
dcterms:title
Charakteristika některých mikroorganizmů izolovaných z fermentovaných zeleninových šťáv Characterization of some microorganisms isolated from fermented vegetable juices Charakteristika některých mikroorganizmů izolovaných z fermentovaných zeleninových šťáv
skos:prefLabel
Characterization of some microorganisms isolated from fermented vegetable juices Charakteristika některých mikroorganizmů izolovaných z fermentovaných zeleninových šťáv Charakteristika některých mikroorganizmů izolovaných z fermentovaných zeleninových šťáv
skos:notation
RIV/00027022:_____/13:00000440!RIV14-MZE-00027022
n8:predkladatel
n12:ico%3A00027022
n3:aktivita
n18:Z n18:P
n3:aktivity
P(QI91B089), Z(MZE0002702202)
n3:cisloPeriodika
12
n3:dodaniDat
n9:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n14:4971728 n14:8072256 n14:3269531
n3:druhVysledku
n5:J
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
65145
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/13:00000440
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
ferment vegetable juice; mannitol; homofermentative and heterofermentative properties
n3:klicoveSlovo
n4:mannitol n4:ferment%20vegetable%20juice n4:homofermentative%20and%20heterofermentative%20properties
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[C95DE9C1C3B8]
n3:nazevZdroje
Úroda
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n10:QI91B089
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2013
n3:svazekPeriodika
N
n3:tvurceVysledku
Valenta, Tomáš Erban, Vladimír Eichlerová, Eva
n3:zamer
n11:MZE0002702202
s:issn
0139-6013
s:numberOfPages
4