This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000427%21RIV14-MZE-00027022/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000427%21RIV14-MZE-00027022
rdf:type
skos:Concept n13:Vysledek
dcterms:description
Studená omáčka ze sojového jogurtu o sušině 6-9 % připraveného z naklíčených sojových bobů mají zlepšenou stravitelnost bez nadýmání. Zvýrazňují chuť jídel, ke kterým jsou podávány. Dip sauce of soy yoghurt, with 6-9% dry matter, prepared from germinated soybeans has improved digestibility without bloating. It enhances the flavour of dishes served therewith. Studená omáčka ze sojového jogurtu o sušině 6-9 % připraveného z naklíčených sojových bobů mají zlepšenou stravitelnost bez nadýmání. Zvýrazňují chuť jídel, ke kterým jsou podávány.
dcterms:title
Studená omáčka ze sójového jogurtu Studená omáčka ze sójového jogurtu Dip sauce from soya yoghurt
skos:prefLabel
Studená omáčka ze sójového jogurtu Dip sauce from soya yoghurt Studená omáčka ze sójového jogurtu
skos:notation
RIV/00027022:_____/13:00000427!RIV14-MZE-00027022
n13:predkladatel
n14:ico%3A00027022
n3:aktivita
n19:P
n3:aktivity
P(QI111B053)
n3:cisloPatentuVzoru
26206
n3:datumUdeleniPatentuVzoru
2013-12-09+01:00
n3:dodaniDat
n16:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n17:2902435 n17:2102366 n17:3106055 n17:9695664
n3:druhVysledku
n20:F%2FU
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
108474
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/13:00000427
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
cold sauce; soy yogurt
n3:klicoveSlovo
n7:cold%20sauce n7:soy%20yogurt
n3:kontrolniKodProRIV
[5FAFCE071D61]
n3:licencniPoplatek
n4:A
n3:mistoVydaniPatentuVzoru
Prague
n3:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví
n3:obor
n21:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n8:QI111B053
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2013
n3:statVydaniPatentuVzoru
n11:CZ
n3:tvurceVysledku
Houška, Milan Strohalm, Jan Novotná, Pavla Landfeld, Aleš
n3:uzemniOchranaPatentu
n22:E
n3:vlastnik
n15:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n5:A
n3:vyuzitiPatentuVzoru
n18:A