This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F10%3A00000219%21RIV12-MSM-00027022/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F10%3A00000219%21RIV12-MSM-00027022
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Technical solution is related to non-dairy rice mush that does not contain milk, so it is suitable for patients with lactose intolerance, or with allergy to milk proteins, and vegetarians and vegans. Non-dairy rice mush, according to this utility model, is composed of rice flour, rice, flavouring agents, plant oil, dietary fiber and hypoalergenic cultures of lactic acid bacteria; the rest is formed by water. Hitherto known non-dairy alternatives don´t contain rice particles so they don´t have as high sensory quality as common dairy rice mush. The product contributes to enlargement of narrow range of foodstuffs for this group of consumers. Technické řešení se týká rýžové kaše, která neobsahuje mléko, je vhodná pro pacienty s laktózou intolerancí, nebo s alergií na mléčné bílkoviny a vegetariány, vegany. Podle tohoto technického řešení je nemléčná rýžová kaše tvořena rýžovou moukou, rýží a dále obsahuje ochucující složky, rostlinný olej, vlákninu a hypoalergenní kultury z vybraných kmenů bakterií mléčného kysání a zbytek je tvořen vodou. Dosud známé nemléčné alternativy neobsahují kousky rýže, a proto nemají senzorickou kvalitu jako běžná rýžová kaše. Výrobek přispívá k rozšíření omezeného sortimentu potravin pro tuto skupinu obyvatel. Technické řešení se týká rýžové kaše, která neobsahuje mléko, je vhodná pro pacienty s laktózou intolerancí, nebo s alergií na mléčné bílkoviny a vegetariány, vegany. Podle tohoto technického řešení je nemléčná rýžová kaše tvořena rýžovou moukou, rýží a dále obsahuje ochucující složky, rostlinný olej, vlákninu a hypoalergenní kultury z vybraných kmenů bakterií mléčného kysání a zbytek je tvořen vodou. Dosud známé nemléčné alternativy neobsahují kousky rýže, a proto nemají senzorickou kvalitu jako běžná rýžová kaše. Výrobek přispívá k rozšíření omezeného sortimentu potravin pro tuto skupinu obyvatel.
dcterms:title
Nemléčná rýžová kaše Non-dairy rice mush Nemléčná rýžová kaše
skos:prefLabel
Nemléčná rýžová kaše Nemléčná rýžová kaše Non-dairy rice mush
skos:notation
RIV/00027022:_____/10:00000219!RIV12-MSM-00027022
n4:aktivita
n7:Z n7:P
n4:aktivity
P(2B06047), Z(MSM2672286101)
n4:cisloPatentuVzoru
20902
n4:datumUdeleniPatentuVzoru
2010-05-17+02:00
n4:dodaniDat
n12:2012
n4:domaciTvurceVysledku
n11:5221900
n4:druhVysledku
n5:F%2FU
n4:duvernostUdaju
n9:S
n4:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
274353
n4:idVysledku
RIV/00027022:_____/10:00000219
n4:jazykVysledku
n20:cze
n4:klicovaSlova
lactose intolerance; allergy to milk proteins
n4:klicoveSlovo
n14:allergy%20to%20milk%20proteins n14:lactose%20intolerance
n4:kontrolniKodProRIV
[75001CF1F551]
n4:licencniPoplatek
n22:Z
n4:mistoVydaniPatentuVzoru
Prague
n4:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví
n4:obor
n19:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:projekt
n18:2B06047
n4:rokUplatneniVysledku
n12:2010
n4:statVydaniPatentuVzoru
n21:CZ
n4:tvurceVysledku
Pechačová, Marta Gabrovská, Dana Kejmarová, Marie Roubal, Petr Němečková, Irena
n4:uzemniOchranaPatentu
n17:E
n4:vlastnik
n13:vlastnikVysledku
n4:vyuzitiJinymSubjektem
n16:A
n4:vyuzitiPatentuVzoru
n15:A
n4:zamer
n6:MSM2672286101