This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000187%21RIV11-MSM-00027022/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000187%21RIV11-MSM-00027022
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Verified technology of production of deallergized apple juice including shelf life prediction from point of view of microbial stability and sensorial quality, deallergization effect and vitamin C stability. Product is cold pasteurised by high pressure. Ověřená technologie výroby dealergizované jablečné šťávy včetně ověření doby použitelnosti výrobku z hlediska mikrobiální i senzorické kvality, efektu dealergizace a stability vitamínu C, využívající k mikrobiální stabilizaci metodu studené pasterace vysokým tlakem. Ověřená technologie výroby dealergizované jablečné šťávy včetně ověření doby použitelnosti výrobku z hlediska mikrobiální i senzorické kvality, efektu dealergizace a stability vitamínu C, využívající k mikrobiální stabilizaci metodu studené pasterace vysokým tlakem.
dcterms:title
Verified technology of production of deallergized apple juice Ověřená technologie výroby dealergizované jablečné šťávy Ověřená technologie výroby dealergizované jablečné šťávy
skos:prefLabel
Verified technology of production of deallergized apple juice Ověřená technologie výroby dealergizované jablečné šťávy Ověřená technologie výroby dealergizované jablečné šťávy
skos:notation
RIV/00027022:_____/09:00000187!RIV11-MSM-00027022
n3:aktivita
n11:P
n3:aktivity
P(2B06139)
n3:dodaniDat
n6:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n13:2902435 n13:2102366 n13:8473846 n13:3106055 n13:9869328
n3:druhVysledku
n16:Z%2FB
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:ekonomickeParametry
Výroba dealergizovaných jablečných šťáv se zvýší z nuly na 100 %, objem výroby u výrobce se zvýší o 10%.
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
332378
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/09:00000187
n3:interniIdentifikace
13610-1
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:kategorie
n14:A
n3:klicovaSlova
apple juice; deallergization; technology
n3:klicoveSlovo
n9:deallergization n9:technology n9:apple%20juice
n3:kontrolniKodProRIV
[959252F722D8]
n3:licencniPoplatek
n4:A
n3:lokalizaceVysledku
VÚPP, Radiová 7, 102 31 Praha 10
n3:obor
n12:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n19:2B06139
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2009
n3:technickeParametry
Smlouva o licenčním využití byla uzavřena 19.11.2008 mezi VÚPP a Beskydem Fryčovice, a.s. IČ 45192901.
n3:tvurceVysledku
Houška, Milan Průchová, Jiřina Kmínková, Milena Strohalm, Jan Novotná, Pavla
n3:vlastnik
n10:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n8:A