This HTML5 document contains 53 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000247%21RIV09-MZE-00027022/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000247%21RIV09-MZE-00027022
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Patent obsahuje popis metody výroby suchého vaječného žloutku extrakcí acetonem. Patent obsahuje popis metody výroby suchého vaječného žloutku extrakcí acetonem. Patent describes the method how to prepare dry egg yolk by the extraction method using acetone.
dcterms:title
Způsob výroby suchého žloutku Dry egg yolk production method Způsob výroby suchého žloutku
skos:prefLabel
Způsob výroby suchého žloutku Dry egg yolk production method Způsob výroby suchého žloutku
skos:notation
RIV/00027022:_____/08:9P000247!RIV09-MZE-00027022
n3:datumRegistracePatentuVzoru
2005-02-28+01:00
n3:aktivita
n6:Z n6:P
n3:aktivity
P(1B44040), Z(MZE0002702201)
n3:cisloPatentuVzoru
299887
n3:datumUdeleniPatentuVzoru
2008-12-17+01:00
n3:dodaniDat
n12:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n4:2102366 n4:6423906 n4:3106055 n4:9695664
n3:druhVysledku
n20:P
n3:duvernostUdaju
n22:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
407312
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/08:9P000247
n3:jazykVysledku
n21:cze
n3:klicovaSlova
yolk; acetone; drying
n3:klicoveSlovo
n9:yolk n9:drying n9:acetone
n3:kontrolniKodProRIV
[9F9A4F6FF124]
n3:licencniPoplatek
n5:A
n3:mistoVydaniPatentuVzoru
Praha
n3:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví ČR
n3:obor
n19:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n15:1B44040
n3:rokUplatneniVysledku
n12:2008
n3:statVydaniPatentuVzoru
n16:CZ
n3:tvurceVysledku
Strohalm, Jan Landfeld, Aleš Houška, Milan Kýhos, Karel
n3:uzemniOchranaPatentu
n18:E
n3:vlastnik
n14:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n17:A
n3:vyuzitiPatentuVzoru
n13:A
n3:zamer
n10:MZE0002702201
n3:vlastnikPatentuVzoru
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.