This HTML5 document contains 57 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14https://schema.org/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000237%21RIV09-MZE-00027022/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000237%21RIV09-MZE-00027022
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Ovesné vločky byly mikrobiálně dekontaminovány suchým teplem v homogenizačním sterilizátoru: sušení po dobu 110-150 minut při 100°C, poté ohřev na 110, 120 nebo 130°C po dobu 3 hodiny. The oat flakes were decontaminated by the dry heat treatments in a homogenising steriliser: drying for 110 - 150 minutes at 100 °C, then heated at 110 °C, 120 °C and 130 °C for 3 hours. The oat flakes were decontaminated by the dry heat treatments in a homogenising steriliser: drying for 110 - 150 minutes at 100 °C, then heated at 110 °C, 120 °C and 130 °C for 3 hours.
dcterms:title
Thermal inactivation of micro-organisms in oat flakes and corresponding changes of colour and B-vitamin contents Tepelná inaktivace mikroorganismů v ovesných vločkách a odpovídající změny barvy a obsahu vitamínů skupiny B Thermal inactivation of micro-organisms in oat flakes and corresponding changes of colour and B-vitamin contents
skos:prefLabel
Tepelná inaktivace mikroorganismů v ovesných vločkách a odpovídající změny barvy a obsahu vitamínů skupiny B Thermal inactivation of micro-organisms in oat flakes and corresponding changes of colour and B-vitamin contents Thermal inactivation of micro-organisms in oat flakes and corresponding changes of colour and B-vitamin contents
skos:notation
RIV/00027022:_____/08:9P000237!RIV09-MZE-00027022
n3:aktivita
n10:Z n10:P
n3:aktivity
P(1G46047), Z(MZE0002702201)
n3:dodaniDat
n18:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n6:9695664 n6:2902435 n6:8019169 n6:6423906 n6:2102366 n6:8473846 n6:7405731 n6:5221900
n3:druhVysledku
n15:D
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
399885
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/08:9P000237
n3:jazykVysledku
n13:eng
n3:klicovaSlova
oat flakes; microbial decontamination; quality changes
n3:klicoveSlovo
n4:quality%20changes n4:oat%20flakes n4:microbial%20decontamination
n3:kontrolniKodProRIV
[D38E354BB20D]
n3:mistoKonaniAkce
Prague
n3:mistoVydani
Prague
n3:nazevZdroje
Chisa 2008, 18 th International Congress of Chemical and Process Engineering, 24-28 August, 2008, Prague, Czech Republic, Proceedings of full texts on CD-ROM
n3:obor
n11:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
8
n3:pocetTvurcuVysledku
8
n3:projekt
n17:1G46047
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2008
n3:tvurceVysledku
Gabrovská, Dana Průchová, Jiřina Kýhos, Karel Landfeld, Aleš Mašková, Eva Houška, Milan Novotná, Pavla Fiedlerová, Vlasta
n3:typAkce
n16:WRD
n3:zahajeniAkce
2008-01-01+01:00
n3:zamer
n9:MZE0002702201
s:numberOfPages
14
n12:hasPublisher
Czech Society of Chemical Engineering
n14:isbn
978-80-02-02047-9