This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A8P007159%21RIV08-MZE-00027022/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A8P007159%21RIV08-MZE-00027022
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Within the framework of the research project focused on marginal used cereals and pseudocereals four kinds of beer were brewed and sensory analysis under the conditions as set by ISO 6658 and 8589 was performed. Various kind of malt were used - barley malt, barley and buckwheat malt, spelta malt. Beer based on classical barley malt was evaluated similar to barley/buckwheat malt(1:1).Barley/buckwheat beer seems to be a good solution for celiacs. Within the framework of the research project focused on marginal used cereals and pseudocereals four kinds of beer were brewed and sensory analysis under the conditions as set by ISO 6658 and 8589 was performed. Various kind of malt were used - barley malt, barley and buckwheat malt, spelta malt. Beer based on classical barley malt was evaluated similar to barley/buckwheat malt(1:1).Barley/buckwheat beer seems to be a good solution for celiacs. V rámci výzkumného projektu zaměřeného na využití méně známých obilovin a pseudoobilovin byly připraveny 4 druhy piva a byla u nich provedena senzorická analýza.Byla připravena piva na bázi ječného sladu, pohankového a ječného sladu a špaldového sladu.Výsledky ukázaly, že hodnotitelé hodnotili velmi podobně klasické ječné pivo a pivo na bázi ječného a pohankového sladu (1:1). Pivo na bázi ječného a pohankového sladu může být dobrým řešením pro celiaky.
dcterms:title
Bezlepkové pivo: nová šance pro celiaky? Gluten-free beer: a new chance for coeliac? Gluten-free beer: a new chance for coeliac?
skos:prefLabel
Bezlepkové pivo: nová šance pro celiaky? Gluten-free beer: a new chance for coeliac? Gluten-free beer: a new chance for coeliac?
skos:notation
RIV/00027022:_____/08:8P007159!RIV08-MZE-00027022
n3:strany
51-54
n3:aktivita
n13:P
n3:aktivity
P(1B53002), P(QF3291)
n3:dodaniDat
n8:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n6:8900426 n6:2900548 n6:5221900
n3:druhVysledku
n16:D
n3:duvernostUdaju
n7:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
369501
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/08:8P007159
n3:jazykVysledku
n15:eng
n3:klicovaSlova
gluten-free diet; beer; use of buckwheat malt
n3:klicoveSlovo
n5:gluten-free%20diet n5:beer n5:use%20of%20buckwheat%20malt
n3:kontrolniKodProRIV
[775F29083865]
n3:mistoKonaniAkce
Dublin, Irsko
n3:mistoVydani
Zwickau
n3:nazevZdroje
Proceeding of the 22th Meeting of Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n4:QF3291 n4:1B53002
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2008
n3:tvurceVysledku
Paulíčková, Ivana Škach, J. Prokeš, J. Gabrovská, Dana Rysová, Jana
n3:typAkce
n17:WRD
n3:zahajeniAkce
2007-01-01+01:00
s:numberOfPages
4
n18:hasPublisher
Verlag Wissenschaftliche Scripten
n20:isbn
978-3-937524-63-4