This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A9P000442%21RIV09-MZE-00027022/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A9P000442%21RIV09-MZE-00027022
rdf:type
n15:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Práce seznamuje čtenáře s výsledky řešení projektu MZe QF3287. Významným výsledkem jsou zeleninové šťávy, které mají prokázaný antigenotoxický účinek, který se použitou technologií pasterace za studena vysokým tlakem, neničí. This article summarises the results of research project of Ministry of agriculture of the Czech Republic QF3287. The most important result is the vegetable juice with evidenced antigeno-toxic effect. This effect is saved during cold pasteurisation by high pressure. Práce seznamuje čtenáře s výsledky řešení projektu MZe QF3287. Významným výsledkem jsou zeleninové šťávy, které mají prokázaný antigenotoxický účinek, který se použitou technologií pasterace za studena vysokým tlakem, neničí.
dcterms:title
Tlakově ošetřené zeleninové šťávy na českém trhu Tlakově ošetřené zeleninové šťávy na českém trhu Pressure treated vegetable juices on Czech market
skos:prefLabel
Tlakově ošetřené zeleninové šťávy na českém trhu Pressure treated vegetable juices on Czech market Tlakově ošetřené zeleninové šťávy na českém trhu
skos:notation
RIV/00027022:_____/07:9P000442!RIV09-MZE-00027022
n3:aktivita
n13:P
n3:aktivity
P(QF3287)
n3:cisloPeriodika
5
n3:dodaniDat
n4:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n10:2102366 n10:3106055 n10:8473846 n10:2914360
n3:druhVysledku
n14:J
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
455262
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/07:9P000442
n3:jazykVysledku
n7:cze
n3:klicovaSlova
vegetable juices; high pressure; antigenotoxic effects
n3:klicoveSlovo
n17:vegetable%20juices n17:high%20pressure n17:antigenotoxic%20effects
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[97AB9CC8E06D]
n3:nazevZdroje
Výživa a potraviny
n3:obor
n6:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
8
n3:projekt
n9:QF3287
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2007
n3:svazekPeriodika
neuveden
n3:tvurceVysledku
Gřesová, P. Průchová, Jiřina Strohalm, Jan Houška, Milan Perlín, Ctibor Loučková, K. Tříska, J. Totušek, J.
s:issn
1211-846X
s:numberOfPages
2