This HTML5 document contains 60 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P006952%21RIV08-MZE-00027022/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n4http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P006952%21RIV08-MZE-00027022
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byly sledovány změny vybraných vitaminů, hygienická a senzorická jakost naklíčených zrn pšenice, které byly ošetřeny vysokým tlakem. Z vitaminů byly sledovány změny u vitaminu C,B1,B2,B6,niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E a karotenoidů. U senzorického hodnocení byly hodnoceny vzhled, vůně, chuť, kyselost a textura. U mikrobiologického hodnocení bylyl sledovány CPM, koliformní bakterie, kvasinky, plísně, Salmonella, Eschetichia coli a Listeria monocytogenes. Byly sledovány změny vybraných vitaminů, hygienická a senzorická jakost naklíčených zrn pšenice, které byly ošetřeny vysokým tlakem. Z vitaminů byly sledovány změny u vitaminu C,B1,B2,B6,niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E a karotenoidů. U senzorického hodnocení byly hodnoceny vzhled, vůně, chuť, kyselost a textura. U mikrobiologického hodnocení bylyl sledovány CPM, koliformní bakterie, kvasinky, plísně, Salmonella, Eschetichia coli a Listeria monocytogenes. Changes of selected vitamins (vitamin C, B1, B2, niacin, pantothenic acid, tocopherols, carotenoids), hygienic and sensory quality of germinated wheat seeds treated by high pressure were followed. Appearance, taste, flavor, acid taste and texture were evaluated at sensory analysis. Microbiological evaluation was focused on TMC (total microorganism count), yeasts, coliform bacteria, moulds, Escherichia coli, Listeria monocytogenes.
dcterms:title
Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem Changes of selected vitamins and hygienic and sensory quality of germinated wheat treated by high pressure pasterisation
skos:prefLabel
Changes of selected vitamins and hygienic and sensory quality of germinated wheat treated by high pressure pasterisation Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem
skos:notation
RIV/00027022:_____/07:8P006952!RIV08-MZE-00027022
n6:strany
215-218
n6:aktivita
n14:P
n6:aktivity
P(QF3287)
n6:dodaniDat
n13:2008
n6:domaciTvurceVysledku
n9:8019169 n9:3106055 n9:7472234 n9:7405731 n9:2900548 n9:5221900 n9:2102366 n9:8473846
n6:druhVysledku
n16:D
n6:duvernostUdaju
n12:S
n6:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n6:idSjednocenehoVysledku
462649
n6:idVysledku
RIV/00027022:_____/07:8P006952
n6:jazykVysledku
n18:cze
n6:klicovaSlova
high pressure; germinated wheat seeds; sensory; hygienic evaluation; changes of vitamins content
n6:klicoveSlovo
n7:sensory n7:changes%20of%20vitamins%20content n7:hygienic%20evaluation n7:germinated%20wheat%20seeds n7:high%20pressure
n6:kontrolniKodProRIV
[99120E0DCD2A]
n6:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
n6:mistoVydani
Praha
n6:nazevZdroje
Sborník příspěvků XXXVIII.Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n6:obor
n19:GM
n6:pocetDomacichTvurcuVysledku
10
n6:pocetTvurcuVysledku
10
n6:projekt
n15:QF3287
n6:rokUplatneniVysledku
n13:2007
n6:tvurceVysledku
Fiedlerová, Vlasta Mašková, Eva Holasová, Marie Strohalm, Jan Loučková, K. Průchová, Jiřina Gřesová, P. Paulíčková, Ivana Gabrovská, Dana Houška, Milan
n6:typAkce
n17:CST
n6:zahajeniAkce
2007-01-01+01:00
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
4
n4:hasPublisher
Holasová M, Fiedlerová V., Špicner J