This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F05%3A8P003920%21RIV08-MZE-00027022/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F05%3A8P003920%21RIV08-MZE-00027022
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Receptury pro přípravu bezlepkových chlebů a pečiva,poloprovozně ověřené v bezlepkové provozovně Jizerských pekáren. Bylo optimalizováno nutriční složení směsí tak, aby se toto složení (zejména obsah bílkovin a vlákniny)vyrovnalo nutričnímu složení běžného chleba, případně bylo obohaceno o důležité nutrienty, např. kyselinu listovou aj. Formulas for preparing gluten free breads and pastry, proved in the semi-industrial scale in the special gluten free operation in Jizera Backeries.Nutritional values were optimalizate to values of usual (no gluten free) bread, especialy protein and fibre content. Products can be also fortificated with important nutrients, for example folic acid etc. Receptury pro přípravu bezlepkových chlebů a pečiva,poloprovozně ověřené v bezlepkové provozovně Jizerských pekáren. Bylo optimalizováno nutriční složení směsí tak, aby se toto složení (zejména obsah bílkovin a vlákniny)vyrovnalo nutričnímu složení běžného chleba, případně bylo obohaceno o důležité nutrienty, např. kyselinu listovou aj.
dcterms:title
Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva Formulas of mixtures with optimalizating nutritional quality for preparing white and dark gluten free breads and pastry Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva
skos:prefLabel
Formulas of mixtures with optimalizating nutritional quality for preparing white and dark gluten free breads and pastry Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva
skos:notation
RIV/00027022:_____/05:8P003920!RIV08-MZE-00027022
n4:aktivita
n19:P
n4:aktivity
P(QE1115)
n4:dodaniDat
n12:2008
n4:domaciTvurceVysledku
n5:1832832 n5:4254007
n4:druhVysledku
n17:Z
n4:duvernostUdaju
n8:S
n4:ekonomickeParametry
Zvýšení objemu výroby
n4:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
540302
n4:idVysledku
RIV/00027022:_____/05:8P003920
n4:interniIdentifikace
Receptury bezlep. směsí
n4:jazykVysledku
n13:cze
n4:kategorie
n10:A
n4:klicovaSlova
Formula; gluten free bread; gluten free pastry; nutritional value; optimalization; pilot plant
n4:klicoveSlovo
n9:nutritional%20value n9:optimalization n9:gluten%20free%20bread n9:gluten%20free%20pastry n9:pilot%20plant n9:Formula
n4:kontrolniKodProRIV
[ECB05149FA46]
n4:licencniPoplatek
n14:A
n4:lokalizaceVysledku
Výzkumný ústav potravinářský Praha, Praha, CZ Jizerské pekárny, spol. s r. o., Liberec, CZ závod Česká Lípa
n4:obor
n18:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:projekt
n16:QE1115
n4:rokUplatneniVysledku
n12:2005
n4:technickeParametry
Receptury bezlepkových směsí, u kterých byla optimalizována nutriční hodnota výrobků (např. obsah bílkovin, vlákniny aj.)tak, aby odpovídala nutričním parametrům běžného chleba, případně byly výrobky nutričně cennými složkami obohaceny.
n4:tvurceVysledku
Vavreinová, Slavomíra Kopřivová, E. Ouhrabková, Jarmila Mlích, Š.
n4:vlastnik
n11:vlastnikVysledku
n4:vyuzitiJinymSubjektem
n15:A