This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P006887%21RIV08-MZE-00027022/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P006887%21RIV08-MZE-00027022
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1,B2,niacin, pantothenic acid, B6, C,E and carotenoids), minerals and some trace elemnts during germination of common oat and naked oat were followed. Byly sledovány změny nutričních faktorů(sušina, popel, vláknina potravy, bílkoviny, tuk, aminokyseliny), vitaminů (B1,B2, niacin, kyselina pantothenová, B6, vitamin C,E a karotenoidy), minerálních látek a některých stopových prvků u ovsa setého a ovsa nahého během klíčení. Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1,B2,niacin, pantothenic acid, B6, C,E and carotenoids), minerals and some trace elemnts during germination of common oat and naked oat were followed.
dcterms:title
Nutriční změny u ovsa setého a nahého ovsa v průběhu klíčení Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
skos:prefLabel
Nutriční změny u ovsa setého a nahého ovsa v průběhu klíčení Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
skos:notation
RIV/00027022:_____/04:8P006887!RIV08-MZE-00027022
n3:strany
317-320
n3:aktivita
n4:P
n3:aktivity
P(QD0057)
n3:cisloPeriodika
1
n3:dodaniDat
n14:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n8:1832832 n8:5221900 n8:7405731 n8:8019169 n8:8900426 n8:7472234
n3:druhVysledku
n5:J
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
576995
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/04:8P006887
n3:jazykVysledku
n16:eng
n3:klicovaSlova
basic nutrients; dietary fibre; amino acids
n3:klicoveSlovo
n6:dietary%20fibre n6:basic%20nutrients n6:amino%20acids
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[937FE5770AD9]
n3:nazevZdroje
Czech Journal of Food Sciences, Special Issue
n3:obor
n7:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
6
n3:pocetTvurcuVysledku
7
n3:projekt
n17:QD0057
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2004
n3:svazekPeriodika
22
n3:tvurceVysledku
Fiedlerová, Vlasta Holasová, Marie Michalová, A. Ouhrabková, Jarmila Rysová, Jana Gabrovská, Dana Mašková, Eva
s:issn
1212-1800
s:numberOfPages
4