This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A0180021%21RIV%2F2004%2FMZE%2FM04004%2FN/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kodPristupu/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A0180021%21RIV%2F2004%2FMZE%2FM04004%2FN
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Postup imobilizace pekařského droždí na myceliárním nosiči Method of immobilization of bakery yeast on mycelial support Method of immobilization of bakery yeast on mycelial support
dcterms:title
Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace Processing and utilization in other industrial applications of waste mycelium from the production of citric acid for the food industry.
skos:prefLabel
Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace Processing and utilization in other industrial applications of waste mycelium from the production of citric acid for the food industry.
skos:notation
RIV/00027022:_____/03:0180021!RIV/2004/MZE/M04004/N
n5:aktivita
n16:P
n5:aktivity
P(QE0180)
n5:dodaniDat
n14:2004
n5:domaciTvurceVysledku
n8:1428918
n5:druhVysledku
n18:A
n5:duvernostUdaju
n11:S
n5:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
636521
n5:idVysledku
RIV/00027022:_____/03:0180021
n5:jazykVysledku
n6:cze
n5:klicovaSlova
mycelium, Aspergillus niger, dried active bakery yeast
n5:klicoveSlovo
n10:dried%20active%20bakery%20yeast n10:mycelium n10:Aspergillus%20niger
n5:kodPristupu
n13:L
n5:kontrolniKodProRIV
[817FA6DF3086]
n5:mistoVydani
Praha
n5:objednatelVyzkumneZpravy
VÚPP
n5:obor
n17:EI
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n5:pocetTvurcuVysledku
1
n5:pocetUcastnikuAkce
0
n5:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n5:projekt
n9:QE0180
n5:rokUplatneniVysledku
n14:2003
n5:tvurceVysledku
Beran, Miloš
n5:verzeVyzkumneZpravy
QE0180/01/2002
s:numberOfPages
0