This HTML5 document contains 40 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027022%3A_____%2F01%3A91993_1%21RIV%2F2002%2FMZE%2FM04002%2FN/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027022%3A_____%2F01%3A91993_1%21RIV%2F2002%2FMZE%2FM04002%2FN
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Lectins are the compounds naturally present in food mainly in the seeds of plants and belong among antinutritional components. The article deals with chromatographic determination of wheat lectin in two steps. In first step was tested column with chitin or N-acetyl - D - glucosamin bounded on agarose. In second step on cation-exchanger SIGMAChrom-IEX-S is possible to divide prepurificated lectin from first step to three isolectins. Lectins are the compounds naturally present in food mainly in the seeds of plants and belong among antinutritional components. The article deals with chromatographic determination of wheat lectin in two steps. In first step was tested column with chitin or N-acetyl - D - glucosamin bounded on agarose. In second step on cation-exchanger SIGMAChrom-IEX-S is possible to divide prepurificated lectin from first step to three isolectins.
dcterms:title
Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě) Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě)
skos:prefLabel
Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě) Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě)
skos:notation
RIV/00027022:_____/01:91993_1!RIV/2002/MZE/M04002/N
n3:strany
x
n3:aktivita
n13:P
n3:aktivity
P(EP9199)
n3:cisloPeriodika
1
n3:dodaniDat
n8:2002
n3:domaciTvurceVysledku
n17:8049017
n3:druhVysledku
n6:J
n3:duvernostUdaju
n5:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
697033
n3:idVysledku
RIV/00027022:_____/01:91993_1
n3:jazykVysledku
n15:eng
n3:klicovaSlova
Lectin, wheat, determination, affinity chromatography, ion-exchange chromatography
n3:klicoveSlovo
n10:determination n10:affinity%20chromatography n10:wheat n10:ion-exchange%20chromatography n10:Lectin
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[9A3C21A5B4B2]
n3:nazevZdroje
Neuveden
n3:obor
n4:CB
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:projekt
n9:EP9199
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2001
n3:svazekPeriodika
x
n3:tvurceVysledku
Prošková, Alexandra
s:numberOfPages
1