This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008581%21RIV%2F2004%2FMZE%2FM02004%2FN/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008581%21RIV%2F2004%2FMZE%2FM02004%2FN
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
Při sledování 9959 prasat z turnusových výkrmů se prokázala poměrně dobrá úrověň zmasilosti. Ze sledování však vyplývá značná variabilita v porážkové hmotnosti prasat. Opatření ke zlepšení se týkají především pravence chorob a úpravy prostředí pro zvířata Carcass data from 9959 pigs from all in ľ all out fattening systems showed relatively good level of meatiness. However the observation revealed high variation in slaughter weight. To improve the situation the measures concerning mainly areas of disease pCarcass data from 9959 pigs from all in ľ all out fattening systems showed relatively good level of meatiness. However the observation revealed high variation in slaughter weight. To improve the situation the measures concerning mainly areas of disease pr
dcterms:title
Charakteristika jatečných prasat z turnusových výkrmů podle podílu svaloviny Charasteristic features of slaughter pigs from group fattening according to the lean meat content Charakteristika jatečných prasat z turnusových výkrmů podle podílu svaloviny
skos:prefLabel
Charakteristika jatečných prasat z turnusových výkrmů podle podílu svaloviny Charasteristic features of slaughter pigs from group fattening according to the lean meat content Charakteristika jatečných prasat z turnusových výkrmů podle podílu svaloviny
skos:notation
RIV/00027014:_____/99:00008581!RIV/2004/MZE/M02004/N
n3:strany
258-260
n3:aktivita
n4:P
n3:aktivity
P(EP0960006262)
n3:dodaniDat
n18:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n5:6330908 DeSousa, Lorenco Lino n5:9655913
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
736705
n3:idVysledku
RIV/00027014:_____/99:00008581
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
group fattening
n3:klicoveSlovo
n12:group%20fattening
n3:kontrolniKodProRIV
[0901AD142100]
n3:mistoKonaniAkce
České Budějovice
n3:mistoVydani
České Budějovice
n3:nazevZdroje
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
n3:obor
n13:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:projekt
n19:EP0960006262
n3:rokUplatneniVysledku
n18:1999
n3:tvurceVysledku
Pavlík, Jan Pulkrábek, Jan DeSousa, Lorenco Lino
n3:typAkce
n11:EUR
s:numberOfPages
3
n17:hasPublisher
Scientific Pedagogical Publishing
n9:isbn
80-85645-35-1