This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F10%3A%230001345%21RIV11-MZE-00027014/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F10%3A%230001345%21RIV11-MZE-00027014
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Na třech farmách byla sledována v průběhu laktace variabilita mikrobiologických a chemických parametrů ovčího mléka. Byly hodnoceny vzorky individuální a bazénové. Z mikrobiologických ukazatelů byly sledovány celkové počty mikroorganismů (CPM), koliformní bakterie (CB), Escherichia coli (E.coli), kvasinky a plísně. Byla sledována úroveň kvality ustájení (spady) a hygiena vemene před dojením (stěry z povrchu struků). Z chemických parametrů byly hodnoceny celkový obsah tuku, bílkovin, kaseinu, laktózy a tukuprosté sušiny na přístroji MilcoScan FT2. The variability of microbiological and chemical parameters of sheep milk during lactation was monitored on 3 farms. Individual samples as well as tank ones were evaluated. Total bacterial count (TBC), coliform bacteria (CB), Escherichia coli (E.coli), yeasts and moulds were the main microbiological parameters. The quality of stables and hygiene of udders prior to milking were monitored. Total fat, casein, protein, lactose and solids non fat concentrations were the chemical parameters determined using the MilcoScan FT2 equipment. Na třech farmách byla sledována v průběhu laktace variabilita mikrobiologických a chemických parametrů ovčího mléka. Byly hodnoceny vzorky individuální a bazénové. Z mikrobiologických ukazatelů byly sledovány celkové počty mikroorganismů (CPM), koliformní bakterie (CB), Escherichia coli (E.coli), kvasinky a plísně. Byla sledována úroveň kvality ustájení (spady) a hygiena vemene před dojením (stěry z povrchu struků). Z chemických parametrů byly hodnoceny celkový obsah tuku, bílkovin, kaseinu, laktózy a tukuprosté sušiny na přístroji MilcoScan FT2.
dcterms:title
Vliv způsobu dojení a přípravy mléčné žlázy na mikrobiologické a chemické parametry dojných ovcí The effect of milking way and treatment of lacteal gland on microbiological and chemical parameters of sheep milk Vliv způsobu dojení a přípravy mléčné žlázy na mikrobiologické a chemické parametry dojných ovcí
skos:prefLabel
The effect of milking way and treatment of lacteal gland on microbiological and chemical parameters of sheep milk Vliv způsobu dojení a přípravy mléčné žlázy na mikrobiologické a chemické parametry dojných ovcí Vliv způsobu dojení a přípravy mléčné žlázy na mikrobiologické a chemické parametry dojných ovcí
skos:notation
RIV/00027014:_____/10:#0001345!RIV11-MZE-00027014
n4:aktivita
n17:Z n17:P
n4:aktivity
P(QH72286), Z(MSM2672286101)
n4:cisloPeriodika
123
n4:dodaniDat
n5:2011
n4:domaciTvurceVysledku
n14:4828232
n4:druhVysledku
n9:J
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
296509
n4:idVysledku
RIV/00027014:_____/10:#0001345
n4:jazykVysledku
n13:cze
n4:klicovaSlova
sheep, milk, mikrobiological parameters, chemical parameters
n4:klicoveSlovo
n10:sheep n10:chemical%20parameters n10:mikrobiological%20parameters n10:milk
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[1D285441DC3E]
n4:nazevZdroje
Mlékařské listy - Zpravodaj
n4:obor
n8:GG
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:projekt
n12:QH72286
n4:rokUplatneniVysledku
n5:2010
n4:tvurceVysledku
Švejcarová, M. Elich, O. Pecháčová, M. Zainab, A. Malá, Gabriela
n4:zamer
n15:MSM2672286101
s:issn
1212-950X
s:numberOfPages
4