This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000724%21RIV08-MZE-00027014/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000724%21RIV08-MZE-00027014
rdf:type
n8:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Cílem práce bylo zjistit vliv tepelného stresu na kompozici bílkovin v mléce u dojnic. Vysokými teplotami byly nejvíce ovlivněny mikrobiologické vlastnosti mléka a chemické složení. Obsah tuku se zvýšil o 10,6 % a obsah bílkovin se snížil o 3,5 %. Cílem práce bylo zjistit vliv tepelného stresu na kompozici bílkovin v mléce u dojnic. Vysokými teplotami byly nejvíce ovlivněny mikrobiologické vlastnosti mléka a chemické složení. Obsah tuku se zvýšil o 10,6 % a obsah bílkovin se snížil o 3,5 %. The aim of this experiment was to discover the influence of heat stress on protein composition in milk of dairy cows. By high temperatures, microbiological properties and chemical composition were mainly affected. Fat content increased by 10.6 % and protein content decreased by 3.5 %.
dcterms:title
Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu Changes in milk protein composition of dairy cows affected by heat stress
skos:prefLabel
Changes in milk protein composition of dairy cows affected by heat stress Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu
skos:notation
RIV/00027014:_____/06:#0000724!RIV08-MZE-00027014
n3:strany
136-137
n3:aktivita
n20:P
n3:aktivity
P(1G46086)
n3:dodaniDat
n18:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n13:1260952 n13:9714162 n13:9768734
n3:druhVysledku
n6:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
510105
n3:idVysledku
RIV/00027014:_____/06:#0000724
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:klicovaSlova
heat stress; milk properties; dairy cows
n3:klicoveSlovo
n11:dairy%20cows n11:heat%20stress n11:milk%20properties
n3:kontrolniKodProRIV
[B37EA2DACF5E]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Den mléka 2006
n3:obor
n4:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n15:1G46086
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2006
n3:tvurceVysledku
Knížek, Josef Dolejš, Jan Toufar, Oldřich
n3:typAkce
n12:EUR
n3:zahajeniAkce
2006-05-22+02:00
s:numberOfPages
2
n17:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze
n14:isbn
80-213-1498-2