This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000104%21RIV06-MZE-00027014/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000104%21RIV06-MZE-00027014
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Based on the results of dissections of 126 pig carcasses, the proportions of pork belly and its parts, i.e. belly with bones, belly without bones and tip of belly, were determined. In addition, proportions of lean meat, bones, intermuscular and subcutaneous fat were determined in belly with bones as percentages of the weight before the dissection. Lean meat content of carcass was the most important factor for determining the pork belly composition. The correlation between lean meat content of carcass and lean meat percentage of belly with bones was 0.92 plus minus 0.035. Sex and slaughter weight had a greater impact on the composition of pork belly than the crossbred combination. Na základě výsledků rozborů jatečně opracovaných těl prasat byly určeny podíly vepřového boku a jeho částí. Byly rovněž určeny podíly libového masa, kostí, intermuskulárního a subkutánního tuku u vepřového boku s kostí. Korelace mezi obsahem libového masa v jatečně opracovaném těle a v boku s kostí byla 0,92 plus minus 0,035. Pohlaví a porážková hmotnost měly větší vliv na složení vepřového boku než kombinace křížení. Pokud byla porážková hmotnost vyšší než 100 -110 kg, pak se podíl libového masa snižoval se zvyšující se porážkovou hmotností. Based on the results of dissections of 126 pig carcasses, the proportions of pork belly and its parts, i.e. belly with bones, belly without bones and tip of belly, were determined. In addition, proportions of lean meat, bones, intermuscular and subcutaneous fat were determined in belly with bones as percentages of the weight before the dissection. Lean meat content of carcass was the most important factor for determining the pork belly composition. The correlation between lean meat content of carcass and lean meat percentage of belly with bones was 0.92 plus minus 0.035. Sex and slaughter weight had a greater impact on the composition of pork belly than the crossbred combination.
dcterms:title
Struktura a zmasilost vepřového boku Conformation and meatiness of pork belly Conformation and meatiness of pork belly
skos:prefLabel
Conformation and meatiness of pork belly Struktura a zmasilost vepřového boku Conformation and meatiness of pork belly
skos:notation
RIV/00027014:_____/05:#0000104!RIV06-MZE-00027014
n4:strany
116-121
n4:aktivita
n8:Z
n4:aktivity
Z(MZE0002701403)
n4:cisloPeriodika
3
n4:dodaniDat
n15:2006
n4:domaciTvurceVysledku
n9:3099067 n9:6330908 n9:2806576
n4:druhVysledku
n16:J
n4:duvernostUdaju
n11:S
n4:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
516189
n4:idVysledku
RIV/00027014:_____/05:#0000104
n4:jazykVysledku
n17:eng
n4:klicovaSlova
pig, belly, lean meat percentage, correlation
n4:klicoveSlovo
n5:correlation n5:lean%20meat%20percentage n5:belly n5:pig
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[B112A979FA34]
n4:nazevZdroje
Czech Journal of Animal Science
n4:obor
n6:GG
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n15:2005
n4:svazekPeriodika
50
n4:tvurceVysledku
Pulkrábek, Jan Vališ, Libor Vítek, Martin
n4:zamer
n13:MZE0002701403
s:issn
1212-1819
s:numberOfPages
6