This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14https://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000045%21RIV06-MZE-00027014/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n20http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000045%21RIV06-MZE-00027014
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Lean meat proportion was estimated in 122 pig carcasses. The average lean meat proportion determined using the apparatus Ultra x FOM 300 was 55.80 %. The carcasses were divided and weight proportions of main meaty parts from carcasses classified in different quality classes (S, E, U, R) were calculated. The proportion of leg without fat cover was 22.71 and 17.95 % in S and R, respectively. U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %. U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %.
dcterms:title
Evaluation of Pig Carcass Meat Vield According to Classification Classes SEUROP Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
skos:prefLabel
Evaluation of Pig Carcass Meat Vield According to Classification Classes SEUROP Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
skos:notation
RIV/00027014:_____/05:#0000045!RIV06-MZE-00027014
n3:strany
377-379
n3:aktivita
n10:Z
n3:aktivity
Z(MZE0002701403)
n3:dodaniDat
n20:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n11:6330908 n11:3099067 n11:2806576
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
523659
n3:idVysledku
RIV/00027014:_____/05:#0000045
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
pig, carcass value, lean meat proportion
n3:klicoveSlovo
n6:lean%20meat%20proportion n6:pig n6:carcass%20value
n3:kontrolniKodProRIV
[CFC23360610C]
n3:mistoKonaniAkce
České Budějovice
n3:mistoVydani
České Budějovice
n3:nazevZdroje
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
n3:obor
n7:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n20:2005
n3:tvurceVysledku
Pulkrábek, Jan Vališ, Libor Vítek, Martin
n3:typAkce
n16:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-01-01+01:00
n3:zamer
n4:MZE0002701403
s:numberOfPages
3
n8:hasPublisher
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
n14:isbn
80-85645-50-5