This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00011107%21RIV%2F2005%2FMZE%2FM02005%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00011107%21RIV%2F2005%2FMZE%2FM02005%2FN
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Příspěvek pojednává o klasifikaci jatečných těl prasat v ČR s důrazem na některé změny související s připravovanou novelou zákona č.110/1997. Dále se zabývá kvantifikací faktorů ovlivňující skladbu jatečného těla a uvádí nově odvozené regresní rovnice, jejichž zavedení se v praxi projeví navýšením podílu svaloviny cca o 1%, zároveň upozorňuje na změnu obchodní úpravy jatečného těla dle Nařízení č. 3513/93. Z těchto důvodů je doporučena i změna cenové masky. The article is focused on the pig carcass classification in the CR and certain changes concerning the amendment of the Act No. 110/1997. There are also listed factors influencing carcass composition. Currently developed regression equations are given whose commercial utilisation will result in 1 % increase of the lean meat proportion. In addition, the article refers to the different carcass presentation based on the Regulation 3513/93. As a result, changes in price grids are recommended. Příspěvek pojednává o klasifikaci jatečných těl prasat v ČR s důrazem na některé změny související s připravovanou novelou zákona č.110/1997. Dále se zabývá kvantifikací faktorů ovlivňující skladbu jatečného těla a uvádí nově odvozené regresní rovnice, jejichž zavedení se v praxi projeví navýšením podílu svaloviny cca o 1%, zároveň upozorňuje na změnu obchodní úpravy jatečného těla dle Nařízení č. 3513/93. Z těchto důvodů je doporučena i změna cenové masky.
dcterms:title
Klasifikace jatečných prasat Klasifikace jatečných prasat Pig carcass classification
skos:prefLabel
Klasifikace jatečných prasat Klasifikace jatečných prasat Pig carcass classification
skos:notation
RIV/00027014:_____/04:00011107!RIV/2005/MZE/M02005/N
n3:strany
11-13
n3:aktivita
n10:P
n3:aktivity
P(QC1231)
n3:dodaniDat
n18:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n16:6330908
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
570123
n3:idVysledku
RIV/00027014:_____/04:00011107
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
pig;carcass classification;regression equations
n3:klicoveSlovo
n4:regression%20equations n4:pig n4:carcass%20classification
n3:kontrolniKodProRIV
[7A46CCC3BEB7]
n3:mistoKonaniAkce
Kostelec n.Orlicí
n3:mistoVydani
Praha-Uhříněves
n3:nazevZdroje
Požadavky na chov prasat po vstupu do EU
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:projekt
n20:QC1231
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2004
n3:tvurceVysledku
Pulkrábek, Jan
n3:typAkce
n8:CST
n3:zahajeniAkce
2004-04-06+02:00
s:numberOfPages
3
n15:hasPublisher
VÚŽV
n13:isbn
80-86454-41-X