This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010257%21RIV%2F2005%2FMZE%2FM02005%2FN/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010257%21RIV%2F2005%2FMZE%2FM02005%2FN
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Bylo hodnoceno 126 jatečných těl z běžné produkce jatečných prasat. Na základě disekcí byl stanoven podíl svaloviny v jatečném těle a podíl svaloviny v boku s kostí. Pro vztah mezi těmito dvěma údaji byl stanoven korelační koeficient, a to ve výši r plus, minus sr = 0,92 plus, minus 0,035. Totally 126 carcasses of pigs originating from common pig production operations were analysed. Carcass lean meat proportions and belly lean meat proportions were determined by dissections. The correlation coefficient for the relationship between the twomentioned traits was r plus minus sr = 0.92 plus minus 0.035. Bylo hodnoceno 126 jatečných těl z běžné produkce jatečných prasat. Na základě disekcí byl stanoven podíl svaloviny v jatečném těle a podíl svaloviny v boku s kostí. Pro vztah mezi těmito dvěma údaji byl stanoven korelační koeficient, a to ve výši r plus, minus sr = 0,92 plus, minus 0,035.
dcterms:title
Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku Lean meat proportion in pig carcasses as the indicator of belly meatiness
skos:prefLabel
Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku Lean meat proportion in pig carcasses as the indicator of belly meatiness
skos:notation
RIV/00027014:_____/04:00010257!RIV/2005/MZE/M02005/N
n3:strany
113-115
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MZE0002701403)
n3:cisloPeriodika
1
n3:dodaniDat
n16:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n15:6330908 n15:2806576 n15:3099067
n3:druhVysledku
n14:J
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
579863
n3:idVysledku
RIV/00027014:_____/04:00010257
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
pig;belly;lean meat proportion
n3:klicoveSlovo
n4:pig n4:lean%20meat%20proportion n4:belly
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[192B49DEC640]
n3:nazevZdroje
Universitas Bohemiae Meridionalis Budovicensis
n3:obor
n9:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2004
n3:svazekPeriodika
21
n3:tvurceVysledku
Vališ, Libor Pulkrábek, Jan Vítek, Martin
n3:zamer
n7:MZE0002701403
s:issn
1212-558X
s:numberOfPages
3