This HTML5 document contains 41 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010066%21RIV%2F2005%2FMZE%2FM02005%2FN/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010066%21RIV%2F2005%2FMZE%2FM02005%2FN
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Bacterial preparations contain only lactic acid bacteria. Bacterial-enzymatic preparations contein lactic acid bacteria and enzymes. Chemical preparations are composited from formic and propionic acid and their salts. Pokud obsahují přípravky pouze bakterie mléčného kvašení, nazývají se bakteriální. Jsou-li jejich součástí kromě bakterií i enzymy, nazývají se bakteriálně-enzymatické. Chemické konzervanty kromě toho obsahují hlavně kyselinu mravenčí, propionovou a jejich soli. Pokiaľ prípravky obsahujú iba baktérie mliečneho kvasenia, nazývajú sa bakteriálne. Ak sú okrem baktérií ich súčasťou aj enzýmy, nazývajú sa bakteriálno-enzymatické. Chemické konzervanty obsahujú hlavne kyselinu mravčiu, propiónovú a ich soli.
dcterms:title
Types of ensiling additives Typy silážnych konzervantov Typy silážních konzervantů
skos:prefLabel
Typy silážnych konzervantov Types of ensiling additives Typy silážních konzervantů
skos:notation
RIV/00027014:_____/04:00010066!RIV/2005/MZE/M02005/N
n3:strany
16-18
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MZE0002701403)
n3:cisloPeriodika
3
n3:dodaniDat
n16:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n6:9108920
n3:druhVysledku
n4:J
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
591114
n3:idVysledku
RIV/00027014:_____/04:00010066
n3:jazykVysledku
n15:sla
n3:klicovaSlova
ensiling;lactic acid bacteria;enzyme;chemical additive
n3:klicoveSlovo
n5:ensiling n5:chemical%20additive n5:lactic%20acid%20bacteria n5:enzyme
n3:kodStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
n3:kontrolniKodProRIV
[1C6A330187EB]
n3:nazevZdroje
Slovenský chov
n3:obor
n17:GH
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2004
n3:svazekPeriodika
9
n3:tvurceVysledku
Tyrolová, Yvona
n3:zamer
n10:MZE0002701403
s:issn
1335-1990
s:numberOfPages
3