This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n12https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006510%21RIV%2F2004%2FMZE%2FM02004%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006510%21RIV%2F2004%2FMZE%2FM02004%2FN
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Snížení obsahu energie v dietě vyvolalo pokles podílu oddělitelného tuku. Projevila se tendence k vyšší redukci obsahu tuku v prsní svalovině oproti svalovině stehen a to vždy u pokusných souborů. Decreasing energy content in diet let to dropping of separable fat portion. The tendency towards greater decrease of fat in breast muscle compared with thigh muscle especially so in experimental groups. Decreasing energy content in diet let to dropping of separable fat portion. The tendency towards greater decrease of fat in breast muscle compared with thigh muscle especially so in experimental groups.
dcterms:title
Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa. The influence of mineral proteas on select marks quality of poultry meat. Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa.
skos:prefLabel
Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa. The influence of mineral proteas on select marks quality of poultry meat. Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa.
skos:notation
RIV/00027014:_____/03:00006510!RIV/2004/MZE/M02004/N
n4:strany
73-75
n4:aktivita
n15:Z
n4:aktivity
Z(MZE-M02-99-04)
n4:dodaniDat
n17:2004
n4:domaciTvurceVysledku
n5:7987323 n5:2864304 n5:4265548
n4:druhVysledku
n20:D
n4:duvernostUdaju
n14:S
n4:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
633377
n4:idVysledku
RIV/00027014:_____/03:00006510
n4:jazykVysledku
n10:cze
n4:klicovaSlova
mineral proteas
n4:klicoveSlovo
n18:mineral%20proteas
n4:kontrolniKodProRIV
[0EE024EE444E]
n4:mistoKonaniAkce
ČZU Praha
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Mezinárodní konference Současnost a perspektivy drůbeže.
n4:obor
n7:GH
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:pocetUcastnikuAkce
0
n4:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n4:rokUplatneniVysledku
n17:2003
n4:tvurceVysledku
Laštovková, Jana Kudrna, Václav Ševčíková, Světlana Koucký, Milan
n4:typAkce
n16:EUR
n4:zamer
n19:MZE-M02-99-04
s:numberOfPages
3
n9:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze
n12:isbn
80-213-1037-5