This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000044%21RIV%2F2002%2FMZE%2FM02002%2FN/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n18https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000044%21RIV%2F2002%2FMZE%2FM02002%2FN
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Lean meat proportion in belly and whole carcass of totally 20 gilts and barrows was determined. When the FOM device was used the average belly lean proportions for gilts and barrows were 56 84?0 851 % and 54 24?0 778 % respectively. These proportionre also determined using the detail dissection. U souboru 20 prasniček vepříků byl hodnocen podíl svaloviny v jatečně opracovaném boku a podíl svaloviny v celém jatečném těle. U prasniček byla zjištěna hodnota 56 84 | 0 851 % u vepříků 54 24 | 0 778 % přístrojem FOM dále byly zjištěny hodnoty stené disekcí.
dcterms:title
Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků Estimation of lean meat proportion in belly of gilts and barrows Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků
skos:prefLabel
Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků Estimation of lean meat proportion in belly of gilts and barrows
skos:notation
RIV/00027014:_____/01:00000044!RIV/2002/MZE/M02002/N
n3:strany
95-97
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MZE-M02-99-04)
n3:dodaniDat
n9:2002
n3:domaciTvurceVysledku
n12:2806576 n12:6330908 n12:9655913
n3:druhVysledku
n6:D
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
689697
n3:idVysledku
RIV/00027014:_____/01:00000044
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
pig; belly; lean proportion
n3:klicoveSlovo
n5:belly n5:lean%20proportion n5:pig
n3:kontrolniKodProRIV
[6F4981D02DEC]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Aktuální poznatky v chovu a šlechtění prasat
n3:obor
n4:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2001
n3:tvurceVysledku
Pulkrábek, Jan Vališ, Libor Pavlík, Jan
n3:typAkce
n17:EUR
n3:zahajeniAkce
2001-01-01+01:00
n3:zamer
n20:MZE-M02-99-04
s:numberOfPages
3
n19:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n18:isbn
80-7157-494-5