This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00001019%21RIV11-MSM-00027006/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00001019%21RIV11-MSM-00027006
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Termické vlastnosti některých kryoprotektivních roztoků byly měřeny pomocí diferenčního skenovacího kalorimetru (DSC). Skelné přechody a přechody prvního řádu byly hodnoceny u sacharosy, glycerolu a roztoku PVS3 (Plant Vitrification Solution 3) při různé koncentraci. Byl hodnocen efekt koncentrace na podíl krystalické vody a na teplotu tání. Termické vlastnosti některých kryoprotektivních roztoků byly měřeny pomocí diferenčního skenovacího kalorimetru (DSC). Skelné přechody a přechody prvního řádu byly hodnoceny u sacharosy, glycerolu a roztoku PVS3 (Plant Vitrification Solution 3) při různé koncentraci. Byl hodnocen efekt koncentrace na podíl krystalické vody a na teplotu tání. Thermal characteristics of some cryoprotective solutions were measured by differential scanning calorimetry (DSC). Glass transitions and the first order transition events were evaluated in sucrose and glycerol solutions and in the Plant Vitrification Solution 3 (PVS3) at different concentrations. Effect of dilution was evaluated on crystalinity of water and onset temperature of melting event.
dcterms:title
Termické vlastnosti některých kryoprotektivních roztoků Thermal Characteristics of Some Cryoprotectant Solutions Termické vlastnosti některých kryoprotektivních roztoků
skos:prefLabel
Termické vlastnosti některých kryoprotektivních roztoků Thermal Characteristics of Some Cryoprotectant Solutions Termické vlastnosti některých kryoprotektivních roztoků
skos:notation
RIV/00027006:_____/09:00001019!RIV11-MSM-00027006
n3:aktivita
n10:P
n3:aktivity
P(OC08062)
n3:dodaniDat
n4:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n5:5390079 n5:4675363
n3:druhVysledku
n13:D
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
345907
n3:idVysledku
RIV/00027006:_____/09:00001019
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
differential scanning calorimeter; glycerol; PVS3; sucrose
n3:klicoveSlovo
n9:PVS3 n9:glycerol n9:differential%20scanning%20calorimeter n9:sucrose
n3:kontrolniKodProRIV
[159E2949FB37]
n3:mistoKonaniAkce
Vrátna dolina, Slovensko
n3:mistoVydani
Pardubice
n3:nazevZdroje
31. Mezinárodní slovenský a český kalorimetrický seminář
n3:obor
n17:BJ
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:projekt
n18:OC08062
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2009
n3:tvurceVysledku
Faltus, Miloš Zámečník, Jiří
n3:typAkce
n7:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-01-01+01:00
s:numberOfPages
4
n19:hasPublisher
Univerzita Pardubice
n11:isbn
978-80-7395-178-8