This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00000774%21RIV10-MZE-00027006/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00000774%21RIV10-MZE-00027006
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Metodika popisuje kvalitativní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 na základě PCR analýzy vzorku DNA. Čínská transgenní rýže Bt 63 (Shanyou 63) není v EU povolena a již došlo na území států EU k jejímu záchytu. Doporučená metoda pro analýzu transgenní rýže Bt63 je založena na fluorescenční detekci produktu metodou real-time PCR, naše metodika uvádí méně finančně náročný způsob vizualizace PCR produktu pomocí gelové elektroforézy. Principle of the assay is to discover in the sample of DNA 83bp lenght specific nucleotide sequence of transgenic construct of Bt 63 rice in the border of Bt gene and the NOS terminator. After amplification of target DNA, the PCR products are separated by way of elektroforesis in agarose gel. The final 83bp lenght PCR product is visualizated in UV light as a shining strip on gel in certain position. Metodika popisuje kvalitativní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 na základě PCR analýzy vzorku DNA. Čínská transgenní rýže Bt 63 (Shanyou 63) není v EU povolena a již došlo na území států EU k jejímu záchytu. Doporučená metoda pro analýzu transgenní rýže Bt63 je založena na fluorescenční detekci produktu metodou real-time PCR, naše metodika uvádí méně finančně náročný způsob vizualizace PCR produktu pomocí gelové elektroforézy.
dcterms:title
Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR Qualitative analysis of transgenic rice line Bt 63 using PCR
skos:prefLabel
Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR Qualitative analysis of transgenic rice line Bt 63 using PCR
skos:notation
RIV/00027006:_____/09:00000774!RIV10-MZE-00027006
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MZE0002700604)
n3:certifikacniOrgan
Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Těšnov 17, 117 05 Praha 1
n3:datumCertifikace
2009-12-22+01:00
n3:dodaniDat
n4:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n7:9998950 n7:3262952 n7:9505024
n3:druhVysledku
n11:N%2FA
n3:duvernostUdaju
n10:S
n3:ekonomickeParametry
Ekonomické parametry nejsou přímo vyčíslovány.Metodika slouží k zajištění kontroly kvality rýže a zpracovaných výrobků.
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
322947
n3:idVysledku
RIV/00027006:_____/09:00000774
n3:interniIdentifikace
3294/10
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
rice; GMO; DNA
n3:klicoveSlovo
n8:DNA n8:rice n8:GMO
n3:kontrolniKodProRIV
[D81F271817AE]
n3:lokalizaceVysledku
Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Praha
n3:obor
n12:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2009
n3:technickeParametry
Osvědčení 6/2009 o uznání uplatněné metodiky vydává Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny ISBN: 978-80-7427-035-2
n3:tvurceVysledku
Ovesná, Jaroslava Hodek, Jan Pavlátová, Lucie
n3:zamer
n9:MZE0002700604