This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/QI111B107/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:QI111B107
rdf:type
n21:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=QI111B107
dcterms:description
Zlepšit kvalitu masa a vajec přidáním biologicky aktivních látek (BAL) a oleje ze semen vinné révy do krmiv a napájecí vody v chovech drůbeže a prasat, vyvinout technologii izolace BAL ze semen (matolin) po zpracování hroznů na mošt. The aim of the project is a search for the optimal processing procedures in handling with postharvest remnants produced by manufacturing of grapes in winemaking industry in order to gain products with a high biological activity. These products will be consequently utilized as the farm animal fodder additives with intention to increase the welfare level of the farmed animals, to improve the quality of produced meat and eggs, and to restrict the production of greenhouse gases.
dcterms:title
Research on grape seed biologically active compounds extraction and utilization in order to improve a farm animal metabolism as a base for a proposal for the best available technique (BAT). Výzkum získávání a využití biologicky aktivních látek (BAL) ze semen vinných hroznů pro zlepšení metabolismu hospodářských zvířat jako podklad pro návrh nejlepší dostupné techniky (BAT).
skos:notation
QI111B107
n3:aktivita
n14:QI
n3:celkovaStatniPodpora
n12:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n12:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2014-10-02+02:00
n3:druhSouteze
n20:VS
n3:duvernostUdaju
n4:S
n3:fazeProjektu
n19:100661730
n3:hlavniObor
n10:GH
n3:kategorie
n8:AP
n3:klicovaSlova
biologically active compounds; grape seed oil; tocopherols; vitamin E; tocotrienols; antioxidants; phenolics; phenolic compounds; grape; vine; grapevine; grape seed extract; welfare; BAT; Best available technic; greenhouse gases; meat quality; egg quali…
n3:partnetrHlavni
n18:ico%3A00027006
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
1
n3:pocetPrijemcu
5
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
30
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
30
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2013-03-25+01:00
n3:prideleniPodpory
n11:35397%2F2010-13090
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n6:2014
n3:sberDatUdajeProjZameru
n6:2014
n3:soutez
n16:SMZE2011MZE01
n3:statusZobrazovaneFaze
n17:DRRVK
n3:typPojektu
n13:P
n3:ukonceniReseni
2014-12-31+01:00
n3:vedlejsiObor
n10:GG n10:DI
n3:zahajeniReseni
2011-01-01+01:00
n3:zivotniCyklusProjektu
n15:ZBBK
n3:klicoveSlovo
grape Best available technic BAT welfare biologically active compounds greenhouse gases meat quality grape seed oil tocopherols phenolic compounds grape seed extract vine grapevine vitamin E tocotrienols phenolics antioxidants