This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/QI111B053/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:QI111B053
rdf:type
n20:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=QI111B053
dcterms:description
The project’s resolution consists of development of new safe food with nutritional and health benefits, verification of technologies for food manufacturing and design of methods for validation of functional food safety. The main aim of the project monitors a fulfilment of consumer’s requirements to wide and constantly innovating range of quality and safe food products providing health benefits, health promoting and improving the competitiveness and economic prosperity of food plants, achieving sustainable development of landscape, development of agrotourism and tourism. The comprehensive project solution from raw material to the final product is fully supported and guaranteed by 4 food research institutes, 5 institutes of Food and Biochemical Faculty of ICT Prague and 7 industrial partners in all investigated fields. Vyvinutí nových bezpečných potravin s benefity pro zdraví lidí, vypracování ověřených technologií pro jednotlivé výroby, vypracovaní metod hodnocení funkčních potravin z hlediska bezpečnosti. Komplexní řešení od suroviny do výrobku:4 VÚ+ VŠCHT+ 7 podniků
dcterms:title
New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer’s nutritional and health benefit. Nové postupy pro využití zemědělských surovin a produkci hlavních druhů potravin zvyšující jejich kvalitu, bezpečnost, konkurenceschopnost a výživový benefit spotřebiteli.
skos:notation
QI111B053
n3:aktivita
n11:QI
n3:celkovaStatniPodpora
n17:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n17:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2014-10-02+02:00
n3:druhSouteze
n14:VS
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:fazeProjektu
n16:100661269
n3:hlavniObor
n5:GM
n3:kategorie
n6:AP
n3:klicovaSlova
new safe food; verified technologies; food validation methods; health benefit; competitiveness; comprehensive solution
n3:partnetrHlavni
n8:orjk%3A22330
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
1
n3:pocetPrijemcu
5
n3:pocetSpoluPrijemcu
8
n3:pocetVysledkuRIV
109
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
109
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2013-03-27+01:00
n3:prideleniPodpory
n18:35392%2F2010-13090
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n12:2014
n3:sberDatUdajeProjZameru
n12:2014
n3:soutez
n19:SMZE2011MZE01
n3:statusZobrazovaneFaze
n7:DRRVK
n3:typPojektu
n15:P
n3:ukonceniReseni
2014-12-31+01:00
n3:vedlejsiObor
n5:EE
n3:zahajeniReseni
2011-01-01+01:00
n3:zivotniCyklusProjektu
n9:ZBBK
n3:klicoveSlovo
food validation methods verified technologies competitiveness new safe food health benefit