This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/QF3291/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:QF3291
rdf:type
n16:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=QF3291
dcterms:description
Cílem projektu je využití okrajově rozšířených obilnin (bezpluchý ječmen, bezpluchý oves a pohanka) v potravinách a doplňcích stravy pro zdravou výživu všeobecně i pro skupiny se specifickými dietetickými požadavky. Budou vypracovány receptury, technologické (sladování, pufování, fermentace) a aplikační postupy pro výrobu: 1.nových pekárenských, cukrárenských a výrobků zdravé výživy se zvýšeným obsahem vlákniny potravy pro zdravou výživu (mouka, pufované zrno, sladová mouka, zrno po sladování) 2.fermentovaných výrobků na bázi hydrolyzovaných proteinů se zaměřením na skupiny populace s laktózovou intolerancí a alergií na mléčnou bílkovinu, 3.doplňků stravy se zvýšeným obsahem rutinu na bázi kvasnic The aim of the project is the usage of marginal spread or underestimated cereals (naked barley, naked oat, buckwheat) in food products and food supplements for healthy nutrition generally and for the groups with specific nutrition demands. The recepies,the technological(malting, puffing, fermentation) and applied process for the production will be developed: 1. new bakery, confectionary and healthy food products with enhanced fibre content for healthy nutrition (flour, puffed seed,malt flour,seed aftermalting) 2. the fermented products based on hydrolysated proteins focused on the patients group with lactose intolerance and milk protein alergie, 3. food supplement with high rutin content on the base of yeast.
dcterms:title
Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin Food and food supplemets development on the base of cereals
skos:notation
QF3291
n3:aktivita
n15:QF
n3:celkovaStatniPodpora
n8:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n8:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2009-05-20+02:00
n3:druhSouteze
n4:VS
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:fazeProjektu
n12:71737375
n3:hlavniObor
n10:GM
n3:hodnoceniProjektu
n20:V
n3:kategorie
n19:NV
n3:klicovaSlova
obilniny; bezpluchý ječmen; bezpluchý oves; výrobky zdravé výživy; doplňky stravy; pekárenské výrobky; fermentované výrobky; pufované cereálie; rozpustná vláknina; rutin; nutriční hodnocení; senzorické hodnocení; stanovení mechanických a reologických vl…
n3:partnetrHlavni
n11:ico%3A00027022
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
1
n3:pocetPrijemcu
3
n3:pocetSpoluPrijemcu
1
n3:pocetVysledkuRIV
44
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
44
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2007-02-28+01:00
n3:prideleniPodpory
n9:28009+%2F+02+-+2010
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n13:2007
n3:sberDatUdajeProjZameru
n13:2008
n3:soutez
n5:SMZE200300001
n3:statusZobrazovaneFaze
n6:DUU
n3:typPojektu
n14:P
n3:ukonceniReseni
2007-12-01+01:00
n3:vedlejsiObor
n10:GC n10:GE
n3:zahajeniReseni
2003-03-01+01:00
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
Výsledky řešení přinesly patent a užitné vzory, které zvyšují konkurenceschopnost na zahraničních trzích. Results brought patent and models, which increase competitive ability on international markets.
n3:zivotniCyklusProjektu
n22:ZBBBKU
n3:klicoveSlovo
fermentované výrobky nutriční hodnocení senzorické hodnocení bezpluchý ječmen rozpustná vláknina rutin bezpluchý oves pekárenské výrobky výrobky zdravé výživy doplňky stravy pufované cereálie obilniny