This HTML5 document contains 30 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/QC0288/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:QC0288
rdf:type
n3:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=QC0288
dcterms:description
Budou shrnuty požadavky současné čs. legislativy na správnou výrobní praxi a hygienu výroby, bude posouzen soulad uvedených požadavků z direktivami EU a dalšími zahraničními prameny. Na základě analýzy bude navržena struktura a budou formulovány požadavky na správnou výrobní praxi a hygienu výroby pro jednotlivé oblasti výroby potravin formou metodických pokynů. Ve stejné struktuře budou připraveny a praktickými audity ověřeny obecný a dílčí postupy auditu systému kritických bodů. Bude navržen způsob průběžné aktualizace kódů a výstupy projektu budou zvěřejněny. The principles of hygiene requirements and GMP in the recent Czech food legislation will be summarised and compared with EU directives and other foreign sources (FDA, Codex Alimentarius, etc.). The structure and content of %22Code´s of practice%22 or %22GMP guides%22 containing the principle GMP, hygiene and HACCP requirements will be formulated for each types of food production. The recommended procedures for auditing of the HACCP system will be prepared in the same structure as the Code´s including the checklists for main types of food production. The procedures of auditing will be practically verified. The way of future updating of Code´s and audit procedure will be established and the results of project will be published (booklets, web sites, etc.).
dcterms:title
Postup při posuzování (auditu) systému kritických bodů (HACCP) v potravinářské výrobě Evaluation (auditing) of HACCP system in food production
skos:notation
QC0288
n4:aktivita
n8:QC
n4:celkovaStatniPodpora
n7:celkovaStatniPodpora
n4:celkoveNaklady
n7:celkoveNaklady
n4:datumDodatniDoRIV
2002-06-28+02:00
n4:druhSouteze
n12:VS
n4:duvernostUdaju
n20:S
n4:fazeProjektu
n16:926904
n4:hlavniObor
n6:GM
n4:hodnoceniProjektu
n10:U
n4:klicovaSlova
Audit HACCP
n4:partnetrHlavni
n13:ico%3A60461373
n4:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n4:pocetPrijemcu
1
n4:pocetSpoluPrijemcu
5
n4:pocetVysledkuRIV
1
n4:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
1
n4:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n11:2002
n4:sberDatUdajeProjZameru
n11:2002
n4:soutez
n5:SMZE2000I
n4:statusZobrazovaneFaze
n9:DUU
n4:typPojektu
n15:P
n4:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
Výsledky řešení naplnily cíle požadované zadavatelem.
n4:zivotniCyklusProjektu
n17:ZKU