This HTML5 document contains 27 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/IE0930953087/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:IE0930953087
rdf:type
n14:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=IE0930953087
dcterms:description
Bakterie mléčného kvašení (BMK) udělují výrobkům charakteristické organoleptické vlastnosti, inhibují mnoho technologicky škodlivých i patogenních bakterií a virů, zvyšují nutriční hodnotu potravin, jsou zásadním pozitivním zdravotním faktorem pro novorozené savce a současně se zkoumá jejich další příznivé působení na lidské zdraví. Výzkumný úkol se zabývá studiem rozšiřování genofondu BMK, modifikací jejich vlastností užitím jak metod klasické mutageneze, tak i metod genového inženýrství, a hledáním nových efektivních způsobů jejich aplikace do výživy lidí i hospodářských zvířat. Tyto úkoly jsou současně středem zájmu všech průmyslově vyspělých zemí. XXX
dcterms:title
Zlepšení vlastností a využitelnosti bakterií mléčného kvašení metodami klasické mutageneze a genového inženýrství Improving of properties of lactic fermentation bacteria by mutagenesis and genetic engineering
skos:notation
IE0930953087
n3:aktivita
n6:IE
n3:celkovaStatniPodpora
n10:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n10:celkoveNaklady
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:fazeProjektu
n7:152125
n3:klicovaSlova
BMK, probiotické vlatnosti, mutageneze, genové inženýrství.
n3:partnetrHlavni
n9:ico%3A60461373
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
0
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
0
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n4:1996
n3:sberDatUdajeProjZameru
n4:1996
n3:statusZobrazovaneFaze
n12:DUU
n3:typPojektu
n16:P
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
XXX
n3:zivotniCyklusProjektu
n5:.BKU
n3:klicoveSlovo
BMK mutageneze probiotické vlatnosti