This HTML5 document contains 25 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/IE0920942232/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:IE0920942232
rdf:type
n11:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=IE0920942232
dcterms:description
Cílem řešení úkolu byl vývoj mléčného výrobku na bázi mléčného tuku se sníženým obsahem cholesterolu a zvýšenou nutriční hodnotou. Při řešení uvedené problematiky bylo postupováno nepřímou cestou. Vypracována a odzkoušena byla technologie výroby másla s přídavkem spec. mikroflory ovlivňující pozitivně metabolismus cholesterolu v organismu. Sestaveny a odzkoušeny byly receptury na 3 nízkotučné pomazánky s celkovým obsahem tuku nižším než 40% (min.36 %), ve kterém část mléčného tuku byla nahrazena tukem rostlinným. Vypracovány byly normy spotřeby záklaních surovin, navržen technologický postup a základní sestava výrobní linky. Vyvinuté výrobky vykazují snížený obsah cholesterolu a kys. linolové. XXX
dcterms:title
Snižování obsahu cholesterolu v mléčných výrobcích. XXX
skos:notation
IE0920942232
n3:aktivita
n9:IE
n3:celkovaStatniPodpora
n14:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n14:celkoveNaklady
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:fazeProjektu
n8:74559
n3:klicovaSlova
máselný tuk, cholesterol, specielní mikroflora.
n3:partnetrHlavni
n13:ico%3A16193296
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
0
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
0
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n7:1995
n3:sberDatUdajeProjZameru
n7:1995
n3:statusZobrazovaneFaze
n16:DUU
n3:typPojektu
n4:P
n3:zivotniCyklusProjektu
n5:...U
n3:klicoveSlovo
máselný tuk cholesterol