This HTML5 document contains 41 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/FT-TA3%2F059/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:FT-TA3%2F059
rdf:type
n15:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=FT-TA3/059
dcterms:description
*The project enables better understanding of processes during processing of meet products, developing blends, mixtures, methods and practices for practical testing of functional ingredients, spice and spice blends in new meat products. It enables to research interactions of these additives with proteins, fats and water. As a result of this will be a production of functional blends of additives and spice, which would be an alternative to imported products for domestic food producers. *Projekt umožní lépe porozumět procesům při zpracování masných výrobků, vyvíjet receptury, metody a postupy pro praktické zkoušení funkčnosti přídavných látek, kořenía kořenících směsí v masných výrobcích. Bude možné zkoumat vzájemné interakce těchto látek s bílkovinami, tuky a vodou. Bude připravena výroba těchto funkčních směsí aditiv a koření, které budou pro tuzemské výrobce potravin alternativou k dováženým přípravkům.
dcterms:title
*Vliv vybraných aditiv na údržnost, barvu, vaznost, texturu a organoleptické vlastnosti masných výrobků. *Impact of selected additives on shelf life, colour, water binding capacity, texture and organoleptic properties of meat products.
skos:notation
FT-TA3/059
n4:aktivita
n18:FT
n4:celkovaStatniPodpora
n14:celkovaStatniPodpora
n4:celkoveNaklady
n14:celkoveNaklady
n4:datumDodatniDoRIV
2011-06-22+02:00
n4:druhSouteze
n9:VS
n4:duvernostUdaju
n6:C
n4:fazeProjektu
n10:82515914
n4:hlavniObor
n12:GM
n4:hodnoceniProjektu
n20:U
n4:kategorie
n21:VV
n4:klicovaSlova
research; development; foof additives; spice blend; meat processing
n4:partnetrHlavni
n16:ico%3A25353284
n4:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n4:pocetPrijemcu
1
n4:pocetSpoluPrijemcu
1
n4:pocetVysledkuRIV
31
n4:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
31
n4:posledniUvolneniVMinulemRoce
2010-03-18+01:00
n4:prideleniPodpory
n19:FT-TA3%2F059
n4:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n8:2010
n4:sberDatUdajeProjZameru
n8:2011
n4:soutez
n5:SMPO200600002
n4:statusZobrazovaneFaze
n17:DUU
n4:typPojektu
n7:P
n4:ukonceniReseni
2010-04-30+02:00
n4:vedlejsiObor
n12:CC
n4:zahajeniReseni
2006-03-01+01:00
n4:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
Based on the results and thanks to current instrumentation and equipment, we can better respond to market needs, and we can offer economically more efficient blends to our customers, possibly with a higher added value. Na základě získaných výsledků a se současným přístrojovým vybavením jsme schopni lépe reagovat na potřeby trhu, nabídnout našim odběratelům ekonomicky výhodnější směsi, případně směsi s vyšší přidanou hodnotou.
n4:zivotniCyklusProjektu
n22:ZBBBKU
n4:klicoveSlovo
foof additives spice blend research development