This HTML5 document contains 38 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/FT-TA%2F069/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:FT-TA%2F069
rdf:type
n5:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=FT-TA/069
dcterms:description
*The procedure of raw hydrocolloids (carrageenan, guar gum amd xanthan gum) standardization and research of factors influencing their physical and chemical properties as well as their functional properties in interactions with milk and meat proteins wil be done. *Bude vypracován postup standardizace surových hydrokoloidů (karagenanu, guarové a xanthanové gumy) a proveden výzkum faktorů ovlivňujících jejich fyzikálně chemické, resp. funkční vlastnosti a výzkum jejich vzájemných interakcí a interakcí s bílkovinami mléčných a masných surovin.
dcterms:title
*Standardizace hydrokoloidů a jejich aplikace pro potravinářský průmysl. *The hydrocolloids standardization and application in the food industry.
skos:notation
FT-TA/069
n3:aktivita
n8:FT
n3:celkovaStatniPodpora
n11:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n11:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2008-06-20+02:00
n3:druhSouteze
n17:VS
n3:duvernostUdaju
n14:C
n3:fazeProjektu
n20:71785298
n3:hlavniObor
n10:GM
n3:hodnoceniProjektu
n19:U
n3:kategorie
n18:VV
n3:klicovaSlova
hydrocolloids; carrageenan; hydrocolloids blends
n3:partnetrHlavni
n13:ico%3A25353284
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
1
n3:pocetVysledkuRIV
2
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
2
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2007-04-16+02:00
n3:prideleniPodpory
n6:FT-TA%2F069
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n16:2007
n3:sberDatUdajeProjZameru
n16:2008
n3:soutez
n4:SMPO200400002
n3:statusZobrazovaneFaze
n21:DUU
n3:typPojektu
n9:P
n3:ukonceniReseni
2007-12-31+01:00
n3:vedlejsiObor
n10:CC
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
The project identified the most suitable regularly used hadrocoloids and their use in meat and diary products. Hydrocoloids blends, their characteristics and interactions with proteins were tested and their applications were proposed. Identifikace nejvhodnějších standardně používaných hydrokoloidů pro použití v masných a mléčných výrobcích. Zkoušeny směsi hydrokoloidů, jejich vlastnosti a interakce s bílkovinami a navrženy jejich aplikace pro potravinářský průmysl.
n3:zivotniCyklusProjektu
n22:ZBBKU
n3:klicoveSlovo
hydrocolloids carrageenan