This HTML5 document contains 41 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n22http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/FR-TI1%2F156/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:FR-TI1%2F156
rdf:type
n15:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=FR-TI1/156
dcterms:description
*Programový projekt je zaměřen na vývoj nové technologie pro přípravu a homogenizaci vysokoviskózních potravinářských hmot, která bude oproti současnému stavu na kvalitativně vyšší úrovni z hlediska bezpečnosti práce, hygieny, produktivity a kvality výsledného produktu. Nová technologie bude vybavena řízením procesu přípravy tak, aby výsledkem byla hmota konstantních reologických a mechanických vlastností bez ohledu na proměnlivé vlastnosti vstupní suroviny. *The program project is aimed at the development of new generation equipment for the preparation and homogenization of high-viscous food masses that will compared to the current state - qualitatively be at a higher level in terms of work safety, hygiene, productivity and quality of the resulting product. The new equipment will be furnished with the control of preparation process so that the result will be a mass of constant rheological and mechanical properties regardless of variable properties of the input base material.
dcterms:title
*Optimization of the process of preparation and homogenization of high-viscous mass in food-processing industry *Optimalizace procesu přípravy a homogenizace vysokoviskózních hmot v potravinářském průmyslu
skos:notation
FR-TI1/156
n4:aktivita
n6:FR
n4:celkovaStatniPodpora
n9:celkovaStatniPodpora
n4:celkoveNaklady
n9:celkoveNaklady
n4:datumDodatniDoRIV
2014-07-14+02:00
n4:druhSouteze
n7:VS
n4:duvernostUdaju
n12:C
n4:fazeProjektu
n16:92846371
n4:hlavniObor
n19:JP
n4:hodnoceniProjektu
n17:V
n4:kategorie
n21:AP
n4:klicovaSlova
High-viscous mass; food mass; homogenization; rheological properties; mechanical properties.
n4:partnetrHlavni
n10:ico%3A45192367
n4:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n4:pocetPrijemcu
1
n4:pocetSpoluPrijemcu
2
n4:pocetVysledkuRIV
5
n4:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
5
n4:posledniUvolneniVMinulemRoce
2012-03-13+01:00
n4:prideleniPodpory
n22:FR-TI1%2F156
n4:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n11:2012
n4:sberDatUdajeProjZameru
n11:2013
n4:soutez
n5:SMPO2009%2F01
n4:statusZobrazovaneFaze
n20:DUU
n4:typPojektu
n13:P
n4:ukonceniReseni
2012-12-31+01:00
n4:vedlejsiObor
n19:JQ
n4:zahajeniReseni
2009-04-01+02:00
n4:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
Výsledkem řešení je odzkoušené zařízení pro přípravu, míchání a homogenizaci vysoceviskózních hmot v potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Proces zpracování hmoty je kontinuální s on-line monitorováním reologických vlastností. The result is verified equipment for preparation, mixing and homogenization high-viscous materials which can be used in food, chemical and pharmaceutical industry.The processing of mass is continuous with the on-line monitoring of rheological properties.
n4:zivotniCyklusProjektu
n18:ZBBKU
n4:klicoveSlovo
High-viscous mass rheological properties homogenization food mass