This HTML5 document contains 31 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/FD-K%2F033/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:FD-K%2F033
rdf:type
n8:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=FD-K/033
dcterms:description
Increasing of competitiveness of fat emulsions for parenteral nutrition produced by INFUSIA on the Czech market and abroad. Development of new packing which enables their simple and safe use for the preparation of systems all-in-one at patient´s bed. Zvýšení konkurenceschopnosti tukových emulzí k parenterální výživě vyráběných a.s. INFUSIA na domácím a zahraničním trhu. Vyvinutí nové adjustace , která umožní jejich jednoduché a bezpečné použití při přípravě systému all-in-one u lůžka nemocného.
dcterms:title
Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication. Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace.
skos:notation
FD-K/033
n3:aktivita
n9:FD
n3:celkovaStatniPodpora
n16:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n16:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2005-01-20+01:00
n3:druhSouteze
n13:VS
n3:duvernostUdaju
n10:C
n3:fazeProjektu
n19:1398704
n3:hlavniObor
n15:FR
n3:hodnoceniProjektu
n11:V
n3:klicovaSlova
fat emulsion; parenteral nutrition
n3:partnetrHlavni
n18:ico%3A46356525
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
2
n3:pocetVysledkuRIV
3
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
3
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n7:2004
n3:sberDatUdajeProjZameru
n7:2004
n3:soutez
n6:SMPO200100001
n3:statusZobrazovaneFaze
n4:DUU
n3:typPojektu
n17:P
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
Nová technologie výroby tukových emulzí NUTRALIPID LCT 20% a MCT/LCT 20%, umožňující jejich uchovávání při teplotě +25°C po dobu 2 let, podobně emulze obohacené o ?-tokoferol, technické vyřešení aplikace tukových emulzí systémem NEONUTRISYST.
n3:zivotniCyklusProjektu
n12:ZBKU
n3:klicoveSlovo
fat emulsion