This HTML5 document contains 29 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/EP9024/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:EP9024
rdf:type
n13:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=EP9024
dcterms:description
The project is aimed at the effect of new technologies on the stability of selected nutritional factors in foods. Experiments will follow the application of high pressure technology and convectomat treatment. The stability of selected vitamins and minerals will be evaluated. Cílem projektu je sledování vlivu nových technologií na stabilitu vybraných nutričních faktorů v potravinách. Experimenty budou zaměřeny na technologii vysokého tlaku a úpravu v konvektomatu. Bude hodnocena stabilita některých vitaminů a minerálních látek.
dcterms:title
Ztráty vybraných nutričních faktorů při použití nových technik a technologií výroby a úpravy potravin Losses of selected nutritional factors during application of new techniques and technologies of food production and treatment
skos:notation
EP9024
n3:aktivita
n4:QB
n3:celkovaStatniPodpora
n12:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n12:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2003-10-23+02:00
n3:druhSouteze
n19:VS
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:fazeProjektu
n10:1134250
n3:hlavniObor
n6:GM
n3:hodnoceniProjektu
n14:U
n3:klicovaSlova
high hydrostatic pressure
n3:partnetrHlavni
n18:ico%3A00027022
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
6
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
6
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n11:2003
n3:sberDatUdajeProjZameru
n11:2003
n3:statusZobrazovaneFaze
n7:DUU
n3:typPojektu
n15:P
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
Řešení proběhlo v souladu se zadáním. Výsledky jsou přínosem při hodnocení nových technologií a kulinárních úprav z hlediska nutričních faktorů.
n3:zivotniCyklusProjektu
n16:.BBKU