This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/7AMB14AT005/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/vyzva/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:7AMB14AT005
rdf:type
n8:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=7AMB14AT005
dcterms:description
Hlavním cílem společného česko-rakouského projektu bude vývoj efektivní a rychlé identifikace waxy pšeničných genotypů a vyhodnocení jejich pěstitelských, nutričních a technologických vlastností vzhledem k jejich možnému uplatnění v pekárenském průmyslu. Neméně důležitým cílem projektu budou i vzájemné kontakty vědeckých pracovníků, výměna zkušeností a transfer nových metod mezi oběma pracovišti. The main aim of the Czech-Austrian project is to establish an effective and fast identification of waxy wheat genotypes and the evaluation of growing, nutritional and technological parameters regarding their possible use in the baking industry. Moreover, the mutual contact of scientists, the exchange of experience and transfer of new methods between both workplaces are considered as equally important.
dcterms:title
Waxy pšenice: možnosti identifikace, nutriční a technologické vlivy na vlastnosti mouky a pečiva Waxy wheat: Possibilities of identification, nutritional and technological effects on flour and bread properties
skos:notation
7AMB14AT005
n3:aktivita
n5:7A
n3:celkovaStatniPodpora
n10:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n10:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2015-05-28+02:00
n3:druhSouteze
n17:RP
n3:duvernostUdaju
n21:S
n3:fazeProjektu
n11:101023588
n3:hlavniObor
n7:GE
n3:kategorie
n20:ZV
n3:klicovaSlova
waxy wheat; amylose; electrophoresis; baking parameters; starch digestibility
n3:partnetrHlavni
n9:ico%3A00027006
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
1
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
1
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2014-03-31+02:00
n3:prideleniPodpory
n14:7AMB14AT005
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n18:2015
n3:sberDatUdajeProjZameru
n18:2015
n3:statusZobrazovaneFaze
n4:DRRVK
n3:typPojektu
n19:P
n3:ukonceniReseni
2015-12-31+01:00
n3:vedlejsiObor
n7:GM n7:GC
n3:zahajeniReseni
2014-01-01+01:00
n3:zivotniCyklusProjektu
n16:ZK
n3:vyzva
n6:FP6-2005-Mobility-10
n3:klicoveSlovo
baking parameters waxy wheat amylose electrophoresis