This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n22http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/2B08022/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n17http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:2B08022
rdf:type
n7:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=2B08022
dcterms:description
The focal point of the project will be the development of a rapid and reliable method for identification of Pectinatus bacteria. The consumption of beers with increased sensitivity to microbial spoilage, e.g. alcohol-free, low-alcoholic and unpasteurized beers, has lately been increasing. The risk of contamination of the final product by strictly anaerobic bacteria increases in connection with the use of technologies that lead to a considerable lowering of oxygen content in beer. The project aims at improving the microbiological control system in brewery plants and reducing the risk of contamination of beer by strictly anaerobic bacteria. Zlepšení systému mikrobiologické kontroly pivovarského provozu, snížení rizika kontaminace piva anaerobními bakteriemi, podpora konzumace nealkoholických a nízkoalkoholických piv, a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarů na světovém trhu.
dcterms:title
Improvement of the brewery microbiological control system focused on lowering the risk of contamination of alcohol-free, low-alcoholic and unpasteurized beers by strictly anaerobic bacteria of the genus Pectinatus Zlepšení systému mikrobiologické kontroly pivovarského provozu se zaměřením na snížení rizika kontaminace nealkoholických, nízkoalkoholických a nepasterovaných piv striktně anaerobními bakteriemi rodu Pectinatus
skos:notation
2B08022
n3:aktivita
n11:2B
n3:celkovaStatniPodpora
n18:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n18:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2012-07-03+02:00
n3:druhSouteze
n15:VS
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:fazeProjektu
n19:91846697
n3:hlavniObor
n5:GM
n3:hodnoceniProjektu
n6:V
n3:kategorie
n8:ZV
n3:klicovaSlova
Pectinatus; strictly anaerobic bacteria; beer spoilage; microbiological control of brewery plant; identification methods; PCR
n3:partnetrHlavni
n22:ico%3A60193697
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
6
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
6
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2011-02-25+01:00
n3:prideleniPodpory
n12:1182%2F2010-31
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n17:2011
n3:sberDatUdajeProjZameru
n17:2012
n3:soutez
n9:SMSM20082B2
n3:statusZobrazovaneFaze
n14:DUU
n3:typPojektu
n20:P
n3:ukonceniReseni
2011-12-31+01:00
n3:vedlejsiObor
n5:EE n5:EB
n3:zahajeniReseni
2008-03-01+01:00
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
The research was realized according to the schedule. The research plan solved the important issue concerning identification and cultivation of anaerobic Pectinatus bacterium and risk minimalisation at a brewing processing plant. The results are entirely original knowledge, were published as the certified methodology and also in the international scientific journals. They were patented as well. Řešení projektu probíhalo v souladu s jeho zadáním. Projekt řešil významnou problematiku identifikace a kultivace anaerobního mikroorganismu Pectinatus a minimalizaci rizika kontaminace pivovarských provozů. Unikátní výsledky jsou patentovány, shrnuty v certifikované metodice, publikacích v recenzovaných časopisech (i mezinárodních s vysokým IF) a předávány formou příspěvků na odborných akcích.
n3:zivotniCyklusProjektu
n16:ZBBKU
n3:klicoveSlovo
strictly anaerobic bacteria beer spoilage identification methods microbiological control of brewery plant Pectinatus