This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/2B06118/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:2B06118
rdf:type
n19:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=2B06118
dcterms:description
Improvement of the quality and safety of fruit, vegetable, and cereals used for baby food production. Projekt zahrnuje dva okruhy, studium faktorů vztahující se k zajištění bezpečnosti vybraných potravin rostlinného původů (dětských a kojeneckých výživ) a studie zaměřené n zvýšení retence nutričně významných složek těchto produktech během celého procesuzpracování od výběru a produkce surovin po distribuci a skladování. Na řešení projektu se podílí přední tuzemský výrobce potravin společnost Hamé a.s.
dcterms:title
The effect of processing on the fate of important nutrients and chemical contaminants in baby food. Vliv technologického zpracování na osud nutričně významných látek a kontaminantů v dětské a kojenecké výživě.
skos:notation
2B06118
n3:aktivita
n12:2B
n3:celkovaStatniPodpora
n4:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n4:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2012-07-03+02:00
n3:druhSouteze
n16:VS
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:fazeProjektu
n7:91846207
n3:hlavniObor
n15:GM
n3:hodnoceniProjektu
n8:U
n3:kategorie
n10:AP
n3:klicovaSlova
dětská a kojenecká výživa, nutriční faktory, kontaminanty, mykotoxiny, rezidua pesticidů, procesní faktory, analýza rizik, ovoce, zelenina, cereálie.
n3:partnetrHlavni
n21:orjk%3A22330
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
10
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
10
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2011-02-25+01:00
n3:prideleniPodpory
n14:1182%2F2010-31
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n13:2011
n3:sberDatUdajeProjZameru
n13:2012
n3:soutez
n20:SMSM2006002B1
n3:statusZobrazovaneFaze
n9:DUU
n3:typPojektu
n22:P
n3:ukonceniReseni
2011-06-30+02:00
n3:vedlejsiObor
n15:CB n15:GF
n3:zahajeniReseni
2006-07-01+02:00
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
The results of this project are valuable and original.They were prepared and tested methods for assesment of CMP and procedures for obtaining its concentrates. After verifying the functional properties of CMP was successfully applied in fermented products and processed cheeses with higher health benefit. Výsledky tohoto projektu jsou cenné a původní. Byly vypracovány a ověřeny metody stanovení CMP a také postupy k získání jeho koncentrátů. Po ověření funkčních vlastností byl CMP úspěšně aplikován při výrobě fermentovaných výrobků a tavených sýrů s vyšším zdravotním benefitem.
n3:zivotniCyklusProjektu
n5:ZBBBBKU
n3:klicoveSlovo
nutriční faktory zelenina dětská a kojenecká výživa mykotoxiny rezidua pesticidů procesní faktory kontaminanty ovoce analýza rizik