This HTML5 document contains 22 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/soutez/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/kategorie/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/projekt/MZE/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/aktivita/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/obor/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/druh-souteze/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/faze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/typ/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/poskytovatel/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#

Statements

Subject Item
n2:QE1115
rdf:type
n3:Projekt
dcterms:description
Cílem projektu je sestavit směsi pro přípravu výrobků určených pro bezlepkovou dietu s co nejvyšším zastoupením domácích surovin.Jednu variantu budou tvořit směsi z přirozeně bezlepkových surovin, druhou směsi obsahující deproteinovaný pšeničný škrob. Budou navrženy možnosti fortifikace směsí cennými nutričními složkami a doporučeny prostředky zlepšující technologické vlastnosti směsi. The construction of mixtures for the preparation of gluten-free produkts with prefered utilization of Czech raw materials is general aim of this project. Mixtures on the base of naturally gluten-free raw materials represent one approach. The second oneis based on the utilization of deproteinated wheat starch. The possibilities of mixture fortification by nutritients and improving agents will be suggested.
dcterms:title
Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro speciální výživu Gluten free blends and their application in food products for special nutrition
n3:druh-souteze
n8:VS
n3:faze
n9:21284127
n3:hlavni-obor
n6:GM
n3:vedlejsi-obor
n6:FP
n3:id-aktivity
n12:QE
n3:id-souteze
n11:SMZE2001_3_1
n3:kategorie
n4:21
n3:klicova-slova
gluten-free raw materials
n3:pocet-koordinujicich-prijemcu
0
n3:poskytovatel
n7:MZE
n3:statni-podpora
2320
n3:typProjektu
n10:P
n3:uznane-naklady
2900
n3:pocet-prijemcu
1
n3:pocet-spoluprijemcu
2
n3:pocet-vysledku
6
n3:pocet-vysledku-zverejnovanych
6