This HTML5 document contains 21 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/soutez/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/kategorie/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/projekt/MZE/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/obor/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/druh-souteze/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/faze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/typ/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/poskytovatel/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#

Statements

Subject Item
n2:QD1376
rdf:type
n4:Projekt
dcterms:description
The role of the project will be to optimize feeding mixtures for poultry (broilers, layers), with substitution of danger (risky) components (bone meal - BSE) as its aim. Simultaneously, there will be reduction of expensive foreign componets (soja extract groats) at using cheaper internal componets, which arise as drossy products. Drossy product we consider as a adjusted products after isolation of chicken skeleton (at abattoir) or colsa cake after pressing. We will effort to minimize or totaly eliminate animalistic protein from poultry mixtures at their high production efficiency with the requirement on good quality (meat, eggs) and heath of poultry, with a help of hematological and biochemical examinations. Posláním projektu bude optimalizace krmných směsí pro drůbež (brojlerová kuřata, nosnice) s cílem nahradit v těchto krmných směsích rizikové komponenty (masokostní moučky - BSE) za současného snížení drahých komponent zahraniční provenience (sojový extrahovaný šrot) cenově levnějšími komponentami tuzemské provenience, které vznikají jako odpadní produkty - vhodně upravené produkty po separaci drůbežích koster na drůbežích jatkách nebo po lisování řepky - řepkové pokrutiny. Snahou bude minimalizovat nebo zcela vyloučit animální protein z drůbežích směsí při jejich vysoké produkční účinnosti s požadavkem zachovat dobrou kvalitu produktů (masa, vajec) a zdravotní stav drůbeže pomocí hematologických a biochemických vyšetření.
dcterms:title
Alteration of animal and vegetal drossy products and their utilization in feeding mixtures for broilers and layers Úprava živočišných a rostlinných odpadních produktů a jejich využití v krmných směsích pro brojlery a nosnice
n4:druh-souteze
n12:VS
n4:faze
n10:21240267
n4:hlavni-obor
n9:GH
n4:id-aktivity
n8:QD
n4:id-souteze
n11:SMZE2001_2_1
n4:kategorie
n5:21
n4:klicova-slova
broilers
n4:pocet-koordinujicich-prijemcu
0
n4:poskytovatel
n6:MZE
n4:statni-podpora
860
n4:typProjektu
n7:P
n4:uznane-naklady
860
n4:pocet-prijemcu
1
n4:pocet-spoluprijemcu
0
n4:pocet-vysledku
14
n4:pocet-vysledku-zverejnovanych
14