This HTML5 document contains 23 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/kategorie/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/soutez/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/projekt/MZE/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/aktivita/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/obor/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/druh-souteze/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/faze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/typ/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/poskytovatel/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/business-entity/

Statements

Subject Item
n2:EP9351
rdf:type
n3:Projekt
dcterms:description
The possibilities of application of hops addition to bakery products (particularly bread) is the main topic of this project. Positive properties of some hop components (hop resins, polyphenols) would increase nutritional value of bakery products. Problems of transformation changes of hop resin and hop oils under baking conditions and changes of their antimicrobial effects will be studied in the research part of this project. Předmětem řešení projektu jsou možnosti využití přídavku chmele při výrobě trvanlivého pečiva, především chleba. Potitivní vlastnosti některých složek chmele (chmelové pryskyřice, polyfenoly) mohou zvýšit nutriční hodnotu pekárenských výrobků. Ve výzkumné části projektu bude řešena problematika transformačních změn chmelových pryskyřic a silic za podmínek pečení a změny jejich antimikrobiálních účinků.
dcterms:title
The technology of processing of hops to non-traditional food purposes. Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům
n3:druh-souteze
n12:VS
n3:faze
n9:20569360
n3:hlavni-obor
n6:GM
n3:vedlejsi-obor
n6:CB
n3:hlavni-ucastnik
n5:ico-49902547
n3:id-aktivity
n10:QA
n3:id-souteze
n7:
n3:kategorie
n8:0
n3:klicova-slova
hop varieties
n3:pocet-koordinujicich-prijemcu
0
n3:poskytovatel
n11:MZE
n3:statni-podpora
750
n3:typProjektu
n13:P
n3:uznane-naklady
872
n3:pocet-prijemcu
3
n3:pocet-spoluprijemcu
0
n3:pocet-vysledku
10
n3:pocet-vysledku-zverejnovanych
10