This HTML5 document contains 21 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/kategorie/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/soutez/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/projekt/MZE/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/aktivita/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/obor/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/druh-souteze/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/faze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/typ/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/poskytovatel/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/business-entity/

Statements

Subject Item
n2:EP7146
rdf:type
n3:Projekt
dcterms:description
Navrhovaný projekt zahrnuje kompilaci indikátorů autenticity a dodržení technologie výroby produktů a polotovarů z ovoce a zeleniny. Na přehled indikátorů bude navazovat kompilace postupů sledování uvedených parametrů (jak přebírání standardních postupůEU tak i nových metod). Převzaté a nově vyvinuté postupy budou validovány a použity pro analýzu souborů vzorků různých skupin výrobků a polotovarů. Řešení projektu umožní návrh revize norem, zavedení standardních postupů EU, zavedení kontroly autenticit y a kvality výrobků a polotovarů z ovoce a zeleniny. Jedním z výstupů bude soubor metodik a návrh standardních hodnot základních kritérií včetně rozsahů, kterých u autentických výrobků mohou tyto hodnoty nabývat. The proposed project will contain a compilation of quality and authenticity of fruit and vegetables products and semiproducts. The compilation will be completed by an overview of analytical procedures allowing evaluation of quality and authenticity of products and semiproducts (including the standard EU procedures and new analytical methods as well). The implemented EU procedures and new developed methods will be validated and used for analyses of samples of different types of fruit and vegateble products and semiproducts. The objectives of this project are: implementation of EU standard procedures, propositions to revise or improve the Czech standard methods, implementation of the evaluation of adultheration to practice in Czech Republic.
dcterms:title
Identifikace falšování výrobků a polotovarů z ovoce a zeleniny Evaluation of adulteration of fruit and vegetables products and semiproducts
n3:druh-souteze
n8:
n3:faze
n12:19970583
n3:hlavni-obor
n7:GM
n3:hlavni-ucastnik
n11:ico-60461373
n3:id-aktivity
n10:QA
n3:id-souteze
n5:
n3:kategorie
n9:0
n3:pocet-koordinujicich-prijemcu
0
n3:poskytovatel
n6:MZE
n3:statni-podpora
864
n3:typProjektu
n13:P
n3:uznane-naklady
1164
n3:pocet-prijemcu
1
n3:pocet-spoluprijemcu
0
n3:pocet-vysledku
2
n3:pocet-vysledku-zverejnovanych
2