This HTML5 document contains 25 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/soutez/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/kategorie/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/projekt/MZE/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/aktivita/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/obor/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/druh-souteze/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/faze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/typ/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/smlouva/5553/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/poskytovatel/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#

Statements

Subject Item
n2:1G46047
rdf:type
n3:Projekt
dcterms:description
The aim of the project is the heat treatment of particular foods to inactivate present microorganisms and origins of pests at minimum changes of quality. The unique pilot unit is utilised for the project which enables the application of dry heat at conditions of intensified heating and scraping of heat surface. Předmětem řešení projektu jsou tepelné úpravy partikulárních potravin s cílem inaktivace přítomných mikroorganismů a zárodků organismů za minimalizace změn kvality. K řešení se využívá unikátního pilotního zařízení, které umožňuje aplikaci suchého teplaza podmínek intensivního míchání a stírání teplosměnné plochy.
dcterms:title
Methods of thermal inactivation of microorganisms in particular foods Metody tepelné konzervace partikulárních potravin
n3:cislo-smlouvy
n7:04 - 3020
n3:druh-souteze
n10:VS
n3:faze
n4:35872588
n3:hlavni-obor
n8:GM
n3:vedlejsi-obor
n8:EE
n3:id-aktivity
n13:1G
n3:id-souteze
n12:SMZE2004NTP3
n3:kategorie
n5:21
n3:klicova-slova
tepelná inaktivace mikroorganismů; partikulární potraviny; změna kvality; nutriční hodnocení
n3:konec-reseni
2007-12-01+01:00
n3:pocet-koordinujicich-prijemcu
0
n3:poskytovatel
n9:MZE
n3:start-reseni
2004-05-01+01:00
n3:statni-podpora
5460
n3:typProjektu
n11:P
n3:uznane-naklady
5460
n3:pocet-prijemcu
1
n3:pocet-spoluprijemcu
0
n3:pocet-vysledku
5
n3:pocet-vysledku-zverejnovanych
5